Ono kad seksi SMS pošalješ pogrešnoj osobi…

Slanje S(eks)MS-a na pogrešan broj mobilnog može da bude prava noćna mora. Verovali ili ne, svaka sedma osoba poslala je eksplicitnu poruku nekom od članova svoje porodice!

  • 0

Jeste li ikada poslali seksi poruku na pogrešan broj? Takav strašan osećaj nakon pritiska dugmeta “pošalji” iskusila je svaka sedma osoba! Tako barem govore rezultati britanskog istraživanja koje je sproveo portal za osiguranje mobilnih telefona MobileInsurance.co.uk.

Seksting je kovanica savremene generacije, koja podrazumeva deljenje svojih ili tuđih golišavih fotografija, video-isečaka ili vođenje seksi razgovora preko mobilnog telefona ili računara. Ovaj popularni oblik zavođenja preseo je svakoj od sedam ispitanih osoba, koje su svoju golišavu sliku ili napaljujuću poruku poslale na pogrešan broj. Čak desetina nesrećnika neprijatno je iznenadila nekog člana porodice. Takođe, jedna četvrtina ispitanika poslala je seksi sadržaj bivšem partneru, a 17 odsto kolegi ili šefu.

Kako su se suočili s ovom situacijom koja pomalo podseća na horor film? Klasično, 39 odsto ispitanika pretvaralo se da se ništa nije dogodilo, 44 odsto se iskreno izvinilo, dok je lukavih 11 odsto stalo iza svojih eksplicitnih delova ili stihova, tvrdeći kako su namerno poslali takvu poruku ili sliku baš na taj broj. Bez zabune.

S druge strane, gotovo petina ispitanika priznalo je da su i oni barem jednom primili zalutalu seksi poruku ili golišavu sliku na mobilni telefon.

- Često čujemo ljude kako se brinu da će sadržaj s njihovih telefona biti obelodanjen ako aparat prepuste servisu, ali oni ne bi uopšte trebalo da se brinu u vezi s našom politikom poverljivosti. Zanimalo nas je koliko često ljudi šalju rizične poruke i slike za koje nikako ne bi hteli da završe u pogrešnim rukama. Broj osoba koje su slučajno poslale škakljivu poruku bio je zaista šokantan, baš kao i broj onih koji su članu porodice poslali S(eks)MS. Ne mogu ni da zamislim kako su posle svega tog nekog smeli da pogledaju u oči! To je stvarno neprijatno. Ako želite da budete sigurni, izbegavajte ovakav vid komunikacije - prokomentarisao je portparol kompanije koja je sprovela istraživanje.

(Ordinacija.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA