Žene se pale na dubok glas, muškarci na dahtanje

U igri zavođenja važnu ulogu igra glas. Žene otkidaju za momcima s baršunasto dubokim glasom, dok muškarcima najviše prija kada im se jedna dama obrati nežnim glasićem

  • 2

Žene padaju na muževnost, a muškarci na pokornost žene. Naučnici su otkrili da žene i muškarci glas povezuju sa veličinom tela, privlačnošću i prijateljstvom. To znači da muškarcima nisu neophodni ni avioni ni kamioni, kao ni ženama savršeno telo i velike grudi kako bi osvojili osobu koju su označili kao metu. Potrebno je samo da naučite da kontrolišete svoj glas.

Istraživanje koje je rađeno u saradnji sa pripadnicima jačeg i lepšeg pola pokazalo je da su ženama najpoželjniji oni muškarci koji imaju istovremeno i nizak i dubok glas, jer im to predstavlja sinonim za muževnost, snagu, ali i nežnost. S druge strane, muškarcima se najviše dopadaju žene sa visokim i nežnim glasom, jer time žena daje do znanja da joj se muškarac dopada, ali i ukazuje na prijateljstvo i pokornost.

Koliko je zapravo glas važan, svedoči i sama činjenica da je čuvena britanska političarka Margaret Tačerpomoću treninga uspela da snizi ton svog glasa i da ga učini da zvuči više državnički.

Ukoliko muškarci žele da budu privlačni devojci, treba da imaju više smiren nego agresivan glas jer to bolje prolazi kod žena. Takođe, dubina glasa ukazuje na muževnost, pa se kombinacija ovo dvoje ženama čini savršena. Međutim, muškarci se radije odlučuju na visoke i dahtajuće tonove, a kao savršen primer naveden je glas čuvene holivudske zvezde Merilin Monro.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novosadjanka

    26. april 2013 | 08:34

    Brate al si se ti gadno opeko

  • 007

    26. april 2013 | 02:30

    zene se pale na dubok dzep,kakav glas od glasa samo grlo moze da ih zaboli ,pare bre pare samo vas pare interesuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA