37

Najbolje seks poze s malim penisom

Muškarci s malim penisom, kao i žene koje se sa njima zabavljaju, nemaju razloga za brigu. I za tu situaciju postoji rešenje koje vodi do fantastičnog seksa

seks
Foto-ilustracija: Foter.com / Kamila Gornia

Veličina penisa bitnija je muškarcima nego ženama. Oni češće razmišljaju o svom ponosu, a naročito o tome da li su zaista sposobni da zadovolje svoju dragu. Međutim, ni žene nisu slepe pa vrlo jasno znaju da procene o kakvom se “kalibru” radi. I dok se jedne sreću sa bogato nagrađenim muškarcima, druge dame imaju posla sa pripadnicima jačeg pola koje priroda baš i nije obdarila. Ali to i ne predstavlja neki problem ukoliko je muškarac izuzetno spretan i ukoliko parovi praktikuju seks poze koje najbolje stimulišu ženske intimne zone. A evo i o kojim pozama je reč.

Žena gore

Kada je žena gore, penetracija je posebno duboka, što u slučaju da njen partner ima jako velik penis može biti i bolno ili neprijatno. To posebno važi kada žena zajaše svog partnera tako da mu se okrene leđima. Baš zato je ta tehnika kao stvorena za mali penis, a osim toga ženi omogućava lakše pokrete koji stimulišu klitoris.

Foto-ilustracija: Foter.com / Kamila Gornia

Foto-ilustracija: Foter.com / Kamila Gornia

Doggy style

Iako je ta poza primerena i za obdarene muškarce, odlična je i za one s malim penisom, jer svaka penetracija zguza stvara osećaj da je penis mnogo veći nego što jeste. Kako ovaj položaj onemogućava ljubljenje i gledanje u oči, muškarac mora intimnost da nadoknadi na drugi način, mazeći ženine bokove, držeći je za struk ili izvođenjem cele “predstave” ispred ogledala kako bi žena mogla da doživi fantastičan orgazam.

Foto-ilustracija: Foter/Rob Beyer

Foto-ilustracija: Foter/Rob Beyer

Misionarska poza

Misionarski položaj je pogodan za penise svih veličina, ali muškarci s malim penisom mogu priuštiti sebi dodatnu poslasticu. Mogu da penetriraju u vaginu svoje partnerke i da dozvole sebi jake i snažne pokrete bez straha da će je povrediti ili joj uzrokovati bol. Problem kod velikih penisa je u tome što je jaka i duboka penetracija uglavnom bolna za žene.

Foto-ilustracija: FreDigitalPhotos/imagerymajestic

Foto-ilustracija: FreDigitalPhotos/imagerymajestic

Poza 69

Mali penis ima veliku prednost kod poze 69. Naime, neobdareni muškarci mogu bezbrižno da uživaju u ovom položaju, jer ne moraju da misle hoće li svojim pokretima prouzrokovati neprijatnosti kod partnerke. Samim time imate mnogo veću slobodu tokom seksi egzibicija.

Foto: Wikipedia/Seedfeeder

Foto: Wikipedia/Seedfeeder

Analni seks

Analni seks je već u samom početku za ženu bolan ukoliko se partneri temeljno ne pripreme. To znači da je, pre penetracije, potrebno dobro zagrejati i rastegnuti mišiće anusa te se naoružati sa dosta lubrikanta. Sve to ublažava neprijatan osećaj, ako je penis jako velik. Zato je analni seks s malim penisom jednostavniji jer muškarac ne mora da brine da će partnerki naneti bol.

( T. M. / portaloko.hr )

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Analni seks, doggy style, mali penis, Misionarska poza, penis, Poza 69, Seks, Seks poze, Seksi igre, Veličina penisa
Popularni komentari
 • I
  Ivana

  Nije ti mali:-)

 • N
  Nepodoban

  Nije penis mali, vagine su sve vece. Zasto je to tako, pitajte zene!

 • У
  Урош

  15-16 цм, није мали? :-D

foto dana