Zašto žene vole da šalju svoje golišave fotke?

Izgleda da je trend razmenjivanja seksi SMS-ova baš uzeo maha, jer čak i stidljive devojke sve više praktikuju ovaj vid zabave i uživaju da šalju svoje obanžene fotke svojim partnerima

  • 9

Era pametnih telefona, interneta, muvanja preko Fejsbuka i održavanje veze preko Vajbera samo su neke od stvari koje su dovele do promena u muško-ženskim odnosima, pa je tako i razmenjivanje poruka eksplicitnog sadržaja postalo sve popularnije.

Ono što se takođe izmenilo je način na koji se žene postavljaju prema muškarcima, pa je sve veći broj smelih dama koje, tek nakon prvih nekoliko sastanaka praktikuju seksting, odnosno razmenjuju bezobrazne poruke sa partnerom. Istraživanje je pokazalo da se na ovakav korak odlučuje čak 35 odsto žena, dok je njih 43 odsto spremno na seksting isključivo u ozbiljnim vezama.

Međutim, s druge strane, čak 27 odsto žena je priznalo kako razmenjuje golišave fotografije putem mejlova i poruka. Čini se da su dame postale smelije i da je u svetu nastupio jedan novi talas u ponašanju žena koji je daleko od stereotipa majke, žene i domaćice.

( T.M. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    15. avgust 2013 | 22:59

    Procenti lepo govore da to ne rade sve žene. Pametne žene ne rizikuju da ostave kompromitujući video ili slike bivšem momku, koji ako je povređen to može vrlo opako da iskoristi. A uspaljenica koje šalju svima sve poze koje znaju i ne znaju da naprave će uvek biti.

  • KG

    15. avgust 2013 | 19:50

    Lako je da budete hrabre kad ga ne gledate u oci .

  • JA

    15. avgust 2013 | 22:23

    Zasto? Da bi hranile svoj ego, i da bi samim tim lakse manipulisale raznim pacenicima koji misle samo donjom glavom :) jednostavno :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA