ŠAŠAVE MLADE: Umesto buketa bacaju mačke! (FOTO)

Da je dan venčanja jedan od najvažnijih u životu svake žene, svakom je jasno. Međutim, neke od njih zaista na bizaran način proslavljaju svoju udaju

  • 11

Mnoge devojke od najranijeg detinjstva s radošću i nestrpljenjem iščekuju dan venčanja, trenutak u kojem će postati gospođe. Uvek je u čitavom procesu nalaženja Gospodina Savršenog prisutno i dosta strepnje i sujeverja, pogotovo kada potraga za mužem baš i ne ide tako glatko, a vreme teče li teče. Pritom, redovno se slušaju zastrašujuće priče o baba-devojkama koje su, umesto s ogromnom porodicom, život provele i smrt dočekale s buljukom mačaka.

Kada se jedna dama uda, naravno da želi da ista sudbina snađe i njene drugarice. Zato ona baca svoj bidermajer u nadi da će srećnica koja ga bude uhvatila vrlo brzo i sama zakoračiti ka oltaru. Međutim, kako bi proslavile momenat u kojem će jednom zauvek reći zbogom singl životu, moderne neveste osmislile su ritual da umesto bidermajera bacaju osnovni simbol usedelaštva – baksuznu mačku.

Ovakve fotografije postale su pravi hit i preplavile internet. Naravno, u pitanju su profesionalno urađene foto-montaže, tokom čije izrade nijedna životinja nije stradala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banana

    15. oktobar 2013 | 18:52

    Koliko ste sve glupe, ne mogu da verujem. Da ste procitale ceo tekst videle biste da je u pitanju FOTOMOMTAZA. A ako pak ne znate sta to znaci izguglajte. Pozdrav glupace

  • Nije bitno

    15. oktobar 2013 | 22:20

    A dnasnje cure i onako umjesto buketa na vjencanju hvataju Wi- Fi :D

  • Diana

    15. oktobar 2013 | 18:20

    Jadne macke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA