HALAL SEKS-ŠOP: Prva nevaljala islamska radnja

Kako prenose strani mediji, u Turskoj je, navodno, nedavno počeo sa radom prvi onlajn islamski seks-šop

  • 2

Kako se tvrdi u pojedinim medijima, Turska je dobila svoj prvi onlajn islamski seks-šop, čime je postala prva zemlja s ovakvom vrstom ponude u muslimanskom svetu. Portal "Halal seks šop" reklamira svoje proizvode - kondome, ulja za masažu i parfeme, kao potpuno bezbedne i u skladu sa islamskim normama.

Korisnici sajta mogu putem linka da pronađu proizvode namenjene kako muškarcima, tako i ženama. Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: “oralni seks po islamu”, “seksualno ponašanje po islamu” i “seksualni život po islamu”.

Anonimni osnivači veb-sajta kažu da će njihov onlajn seks-šop pomoći u ispravljanju predrasuda prema islamu, religiji za koju mnogi pogrešno veruju da je protiv seksa.

- Islam podstiče na seks u određenim okolnostima - navodi se na sajtu, dodajući da su proizvodi “Halal seks šopa” u skladu sa islamom.

Međutim, izgleda da kod Turaka ova preduzetnička akcija nije uspela da prođe, pa je tako ovih dana sajt “Halal Seks Šop” ili u potpunosti ugašen ili makar privremeno onemogućen za rad, a nije isključeno ni da je u pitanju novinarska patka, odnosno lažna vest poput onih kakve kod nas već tri godine plasira popularni portal Njuz.


Inače, u Turskoj već duže vreme postoje tzv. “erotske prodavnice”. Prošle godine, premijer Redžep Erdogan tražio je da budu preimenovane u “prodavnice ljubavi”.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA