SEKS BEZ KONDOMA: Na šta su momci sve spremni da bi ga dobili

Zarad zdravlja i prevencije od mnogih seksualno prenosivih bolesti upotreba kondoma tokom seksa smatra se obaveznom. Ipak, parovi znaju da je iskustvo bez zaštite neuporedivo bolje

  • 35

Seks s kondomom ne može da se poredi sa seksom koji se upražnjava bez njega. Parovi koji su probali i jedno i drugo znaju da to malo parče gume zna i te kako da promeni doživljaj.

Ipak, žene su te koje više insistiraju na sigurnom seksu, što zbog trudnoće, što zbog mnogih polno prenosivih bolesti koje su sve češća pojava. Upravo zbog toga, muškarci kao večiti zagovarači naturalnog, često dolaze u situaciju da smišljaju razne razloge ne bi li nagovorili ženu na seks bez kondoma.

Evo koje laži su sve muškarci spremni da izgovore, ne bi li vas nespremne odveli u krevet.

Toliko si seksi da te želim odmah

Čak 74 odsto muškaraca pomoću lepih reči pokušava da nagovori ženu na seks bez zaštite. Naučnici napominju da je ovo ujedno i najopasnija taktika, jer kada hormoni polude, žena je povodljivija i lakše pada pod uticaj. Ukoliko nise baš uvek čvrstog karaktera, ne bi vam bilo na odmet da u torbici ili u ladici pored kreveta uvek imate nekoliko kondoma, kako posle ne bidošlo do nekih neželjenih situacija.

Bolje te osećam bez kondoma

Više od 50 odsto muškaraca se koristi ovim izgovorom, tvrdeći kako neuporedivo više uživaju bez kondoma, čak i kada to i nije istina. Prema poslednjem istraživanju koje je rađeno u magazinu "The Journal of Sexual Medicine" žene i muškarci podjednako uživaju u seksu sa ili bez kondoma. Štaviše, žene čak lakše doživljavaju orgazam s kondomom jer su opuštenije i ne misle o riziku koji u suprotnom preti od trudnoće i polnih bolesti.


Možemo li to bez kondoma?

Žene često padaju na molbe, baš zato se muškarci i koriste njima ne bi li došli do seksa bez zaštite. I često su im molbe uslišene, ali sledeći put kada vas pogleda tim "nevinim" okicama i zatraži seks, dobro razmislite šta ćete odgovoriti.

Zar nemaš poverenja u mene?

Neretko pripadnici jačeg pola, kada je seks sa ili bez kondoma u pitanju, igraju na kartu poverenja. Odnosno, žele da ubede ženu tim pitanjem da nema potrebe da strepi, da može u potpunosti da mu veruje i da se neće dogoditi ništa što ona ne želi. Međutim, nekada je situacija takva da muškarac ne može da je kontroliše, stoga ne nasedajte na njegove priče o poverenju. Ukoliko ga zaista osećate, samo napred, a ukoliko ne, razmislite šta želite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chwarak

    25. oktobar 2013 | 18:14

    Resenje: odvedi ga kod urologa na pregled, pa onda da odradi kompletnu laboratoriju na STD, briseve na bakterije pa ako je zdrav, onda navali! Naravno pod uslovom da i lepsa polovina odradi isto!

  • Teodora

    26. oktobar 2013 | 00:40

    Cekaj malo;) Sex sa kondomom ne valja,ne osecate,ne stricate... Sve to stoji... Ali sta kad napravite bebu,a niste spremni za porodicu? Onda se 'ladno hvatate za glavu,i neznate sta uraditi!!!

  • perica

    25. oktobar 2013 | 23:32

    Sex sa kondomom je ko da peres noge sa carapama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA