SEKS KATASTROFA: Nevaljale igre koje mogu da krenu po zlu

Neke stvari mnogo bolje izgledaju na filmu nego što to zaista jesu u stvarnosti. Ovo posebno važi i za seksi akcije koje znaju da se pretvore u pravi pakao

  • 10

Eksperimenti na polju seksa su uvek dobrodošli. Tako ne samo da postajete majstor u vođenju ljubavi, već i konstantno obnavljate energiju između vas i vašeg patnera, pa nemate problem s time da će strast i uzbuđenje među vama nestati.

Međutim, pojedine seksi inovacije u krevetu bolje zvuče u romanu, nego što to zaista jesu u stvarnosti. Neki potezi, čine se savršenim, uzbudljivim i napaljujućim, a u suštini mogu gadno zakomplikuju čitavu akciju, izblamiraju vas i da vam zagorčaju život. Evo o kojim igricama je reč.

Ogledala u spavaćoj sobi

Ogledala nam omogućavaju svojevrsni voajerizam u spavaćoj sobi i u teoriji to zvuči lepo. Međutim, umesto da se fokusirate na telo svog partnera, verovatno ćete imati grižu saveti zbog svih onih neodlazaka u teretanu, loših izgovora i pustošenja frižidera u kasnim večernjim satima. A to je brz način da izgubite volju za seksom.

Seks u tuš-kabini

Seks u tuš-kabini je vrlo teško izvodljiv. S obzirom na veličinu tuš-kabine, poze koje omogućavaju penetraciju vrlo su ograničene. Zapravo, jedino se može primeniti stajaća poza, a to niti je lako, niti je seksi. A još je i vrlo klizavo te biste lako mogli da padnete. U svakom slučaju, budite jako oprezni i što god radili, pazite da voda ne bude hladna.


Seks u kadi

Iz nekog razloga, mnogima je penušava kupka vrlo uzbudljiva i mami na seks. Možda zato što se u mnogim filmovima u kupkama odigrava akcija. Ali tako je to u filmovima, ali stvarnost je sasvim drugačija. Vruća voda plodno je tlo za bakterije, jako je teško zauzeti odgovarajući pozu, a da bude udobno oboma, a tek šljapkanje, prskanje i voda? Hiljadu je razloga.

Masaža uljem

Ovo je još jedna česta seksualna maštarija, pogotovo onih koji su imali priliku da uživaju u profesionalnoj masaži. Ulje telu daje lep sjaj, ​​sve je klizavo i smanjeno je trenje. Zvuči lepo, zar ne ? Nažalost, ulje ima strašan ukus, osećaćete se kao da ste se preznojili u nekoj sauni, a svaki put kad se tela spoje, čuće se onaj neprijatan zvuk.

Seks na plaži

Ova fantazija je tipičan stereotip. Postoji nešto što je tako romantično u seksu na plaži, vas dvoje, tišina i zvezde na nebu. Ali problem je pesak. Svugdje se zavuče, ali svuda! A zbog toga bi neko mogao da počne da prigovara, a to može da upropasti celu akciju.

Snimanje kućnog pornića

Koliko komplikovano može da bude seksanje s atraktivnim partnerom ispred kamere? Zapravo, zanimljivo je tokom snimanja, ali nevolje dolaze kasnije. Možda vam se uopšte neće dopasti kako to izgleda dok se seksate? Možda ćete se razići s tom osobom i šta onda? Možda snimak završi tamo gde ne bi trebo? I nemojte da mislite da to vama ne može da se dogodi.

Poza 69

Poza 69 ubija dve muve jednim udarcem. Ali problem je u tome što se u ovoj pozi teško opustiti i uživati, a oboje ćete na kraju završiti s ukočenim vratom.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eksperiment

    26. oktobar 2013 | 20:19

    Seks u termalnoj vodi u spoljnom bazenu,po mraku,voda 36 stepeni a temperatura vazduha -15.sneg veje...u svajcarskim alpima.NEZABORAVNO!

  • Maki

    26. oktobar 2013 | 23:30

    Izgleda da je poenta price: Drzite se kreveta i ni makac dalje od njega, ako necete da ostanete bez zuba :)

  • Sumadinac

    26. oktobar 2013 | 19:27

    Seks na plaži je super a što se tiče peska, tu je peskir za plažu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA