VRELE SEKS-FANTAZIJE: O čemu žene najčešće maštaju?

Žene maštaju o raznim vratolomijama u seksu, samo što to često ne žele tako lako da priznaju. Ipak, vi ih preduhitrite i saznajte šta je to što ih najčešće pali

  • 34

Žene su i te kako vatrene i spremne na razne igre u seksu, daleko više nego što mislite. Čak i kada vam se čini da imate posla sa finom curom anđeoskog izgleda, budite sigurni da se negde u njoj krije i đavolica. I one, baš kao i muškarci, po svojoj glavi prevrću razne seksualne fantazije, samo što su možda suzdržanije da to i priznaju. Ipak, sve što vam treba nije priznanje već predznanje, koje će vam pomoći da je poput pravog mačo muškarca zadovoljite u krevetu.

Evo o čemu žene najčešće maštaju:

Video-snimak

Iako postoji strah od snimanja, tačnije od toga da uradak ne dospe u pogrešne ruke, većina žena je barem jednom maštala o tome da ima ulogu glavne glumice u nevaljalom kućnom "filmu". Ovakve igrice parovima mogu da budu veoma zabavne, pa čak i edukativne, samo, ako se odlučite na akciju, morate da pazite da snimak zaista ostane privatan.

Seksi domina

Osećaj moći primamljiv je i muškarcima i ženama i to ne samo u seksualnom pogledu. Uživljavanje u ulogu seksi domine kojoj se njen seksi rob pokorava svim njenim željama i zapovestima, maštarija je mnogih žena. Nije svako za potpuno igranje ovih uloga, ali povezi preko očiju ili lisice na rukama biće od pomoći.

Seks utroje

Frajeri često maštaju o seksu sa dve žene, a žene isto tako maštaju o seksu s dva privlačna, zgodna, mišićava frajera. Ukoliko su ovakve eksplicitne igrice vaš tip zabave, pazite da to bude s proverenim partnerima u koje imate poverenja i koji će poštovati vašu želju za diskrecijom.

Seks na javnom mestu


Ovakav tip seksa je nešto o čemu maštaju gotovo svi, iako mnogi nemaju hrabrosti da to sprovedu u delo. Opasnost da budete uhvaćeni opasno povećava nivo adrenalina, zbog čega seks na javnom mestu zvuči kao jako privlačna ideja. Ako vam ova maštarija nije dovoljna i želite da je začinite još slasnijim detaljima, budite pažljivi.

Grubost

Žene se s pravom nazivaju nežnijim polom. Vole nežni seks i lagane dodire, ali s vremena na vreme maštaju i o tome da ih muškarac zaskoči, pribije uza zid, pokida im odeću i da dožive grub i kratak seks. Želite li da realizujete ovakve maštarije, bitno je samo da su granice do kojih želite da idete unapred jasno definisane i da ste ih oboje svesni.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA