Šta posteljina govori o muškarcu?

Dr Sem Gosling i ujedno autor knjige "Snoop: What Your Stuff Says About You, analyzes your man’s sheets" otkriva šta zapravo posteljina govori o muškarčevom karakteru

  • 7

Možda nikada o tome niste razmišljali, ali posteljina otkriva karakter vašeg muškarca. Doktor Sem Gosling tvrdi da čaršavi koje muškarac kupuje za svoj krevet zapravo nisu slučajan izbor. Oni  i te kako mogu da vam otkriju razne skrivene misli vaše jače polovine, ali vam i u kazati na neke njegove osnovne karakterne crte.

Stoga, sledeći put kada banete u sobu svog frajera, bacite oko na dezen posteljine, a potom uporedite sa onim što ćete upravo pročitati.

Pamučna posteljina - direktan i jednostavan

Jednostavna pamučna posteljina u beloj ili bež boji pokazuje da muškarac nije komplikovan i da je vrlo direktan. Možda s njim nećete uspeti da ostvarite sve svoje lude maštarije, ali ćete uvek znati na čemu ste.

Jarke boje - buntovnik

Ukoliko su jarke boje izbor vašeg muškarca, budite sigurni da se on ne boji da ide protiv struje. Živahna paleta boja pokazuje da ovakav momak zahteva poprilično puno stimulacije, pa izlaženje sa ovakvim tipom može da bude zabavno, ali i iscrpljujuće.

Satenska - težak za održavanje


Ako se izležava na skupim čaršavima od čiste svile ili najboljeg egipatskog pamuka, jasno je da je ovom narcisu najveći prioritet da ugodi sebi. Tek kada uspe da se odvoji od svog odraza u ogledalu, rado će se posvetiti i vama.

Likovi iz stripova - večiti dečak

Ako zapazite kakvog superheroja, likove iz stripova ili sportske zvezde bilo gde u blizini njegovog kreveta, posebno na čaršavima, znajte da ovaj tip odbija da odraste. Ukratko, izlazite s večitim dečakom.

(Telegraf.rs/ Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    11. novembar 2013 | 16:04

    Gdje bi mene svrstao,u ormaru mi zajedno stoje poslagana jedno uz drugo,čaršafi,stolnjaci,peškiri i ostala posteljina,jučer mjenjam čaršaf i skontam da sam 14 dana spavao na stolnjaku !?

  • Mali

    12. novembar 2013 | 01:06

    Ne govori nista. Opste je poznato da nam gace, posteljinu,carape, majce i sl kupuju majke/devojke/sestre/zene. Ja posteljinu, gace i carape nikada u zivotu nisam kupio.

  • Maki

    11. novembar 2013 | 16:58

    Ahahaha Sinisa popravi mi dan hahaha :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA