NEĆE VAM POMOĆI: Vijagra nije dobro rešenje za muškarce!

Muškarci koji imaju problem sa erekcijom koja ujedno šteti njihovoj vezi, spas neće pronaći u vijagri. Naime, ova magična tableta može da obezbedi seks, ali ne i da spase ljubavni odnos od propadanja

  • 3

Impotentni muškarci čija je veza na klimavim nogama rešenje svojih problema često vide u vijagri. Međutim, istraživanja pokazuju da od tog spasa nema ni govora, s obzirom da se radi o instant rešavanju problema. Moć vijagre poznata je podjednako i ženama i muškarcima, ali istraživanja pokazuju da njeno konzumiranje omogućava paru da ima seks, ali ne rešava njihove ključne probleme, a između ostalog i probleme sa potencijom.

Studija je rađena u saradnji sa 40 impotentnih muškaraca koji su uzimali "čarobnu pilulu", a pre nego su počeli sa istraživanjima, odgovarali su na pitanja koje probleme zapravo imaju, kao i kako se oni odražavaju na vezu.

Pokazalo se da im je vijagra pomogla da povrate samopouzdanje, s obzirom da je seks zahvaljujući famoznoj tableti bio moguća misija, ali nije bilo nikakvih drugih pozitivnih uticaja na kvalitet veze. Zapravo, pokazalo se da uzrok lošeg muško-ženskog odnosa nije isključivo erektilna disfunkcija, već da su problemi mnogo komplikovanije prirode.

Urolog Endru Kramer sa Univerziteta Merilend tvrdi da su svi muškarci koji se bore sa problemom erektilne disfunkcije i koji veruju da će vijagra rešiti sve njihove probleme u žestokoj zabludi. Izostanak erekcije samo je jedan od nedostataka u vezi, a stručnjaci tvrde da odnos najviše trpi zbog psiholoških i fizičkih prepreka. Jedino njihovo prevazilaženje može da pomogne. Vijagra nikako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA