OTKRIVAMO: Zašto lepe devojke nemaju dečka?

Statistike pokazuju da je sve više lepotica koje nemaju udvarače i koje noći provode same u svoja četiri zida. Međutim, razlozi za tako nešto su vrlo jasni

  • 26

Sve je više lepih žena koje su same i koje teško nalaze dečka. Izgleda da su se muškarci zasitili lutkica sa naslovne strane i lepotica sa TV-a koje bukvalno iskaču iz frižidera, ali i napucanih riba koje svakodnevno sreću po diskotekama, kafićima ili ulici. Ipak, čini se da lepota nije toliko problem, koliko je problem ono što se ispod nje krije.

Studije koje su rađene u Francuskoj pokazale su da su muškarcima lepota i dobar izgled sve manje važni, dok više pažnje obraćaju na ono što se krije iznutra, ali i osmeh, pogled, šarm i energiju kojom neka žena zrači. Ukoliko to nemate, džaba vam skupe krpice, dobre cipele, savršena frizura, nokti i crte lica koje su kao naslikane.

Psiholozi iz Pariza su vršili istraživanje u saradnji sa muškim studentima koji su odgovarali na pitanje "Šta je to što ih privlači na nekoj devojci?". Anketa je pokazala da se na listi našlo mnoštvo stvari, a zanimljivo je da je lepota bila tek na četvrtom mestu. Frizura i način oblačenja nisu im bili bitni uopšte, što je potpuno suprotno ženskom uverenju da je frajerima najvažniji fizički izgled.

Međutim, muškarci su ženama ukazali na još jednu stvar. To što je dama napucana, sređena i prelepa, ne znači da će navesti frajera da joj priđe. Njemu šminka, haljina, cipele i frizura ništa ne znače ukoliko na devojci ne vidi osmeh i pogled koji mu govori "priđi mi". On neće primetiti savršenu pink boju vašeg karmina, ali će primetiti kiselu facu i grimasu koja mu daje do znanja da "ujedate". Ukoliko imate gordo lice i nedodirljivi stav kad god izađete u grad, nije ni čudno što ste sami.

Psiholozi napominju da dame zapravo nisu svesne toga koliko se muškarci plaše odbijanja. Zato im je izraz ženinog lica mnogo važan. Ukoliko naiđe na pogled ispod obrva i diskretan osmeh, prići će vam. Namrštena faca ga zasigurno neće privući i ohrabriti na prvi korak. Stoga, želite li da pronađete ljubav, ponašajte s tako. Gledanje s visine i čekanje princa na belom konju može samo da vam uništi šanse da doživite neke nove ljubavi i prelepe trenutke.


(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omg

    5. decembar 2013 | 14:24

    Zato sto ste nafurane zato ste i same :)

  • Zullu

    5. decembar 2013 | 14:43

    Ali nisi baš inteligentna...

  • JA

    5. decembar 2013 | 16:05

    Te tzv lepotice su najcesce jako nafurane, zato sto imaju veliki izbor, i mnogo likova im hrani ego preko raznih drustvenih mreza, ukljucujuci i fejs, a ne kontaju da nece imati nista od toga. A povrh svega, uvek biraju neku "poznatu" facu, ili nekog burzuja. Cinjenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA