DŽABA VAM NOVCI: Žene su srećnije sa siromašnim muškarcima

Iako mnoge žene maštaju o lagodnom životu i bogatom partneru koji će ih izbaviti iz nemaštine, istraživanja pokazuju da siromašni muškarci predstavljaju mnogo bolji izbor

  • 37

Bogataši su gori partneri i ljubavnici od siromašnijih frajera, pokazala je najnovija studija koja je istraživala koliko se u vezi trude pojedinci kojima ne fali para, ali i oni koji imaju nešto plići džep. Vodeći naučnik istraživanja, Adam Galinski, zaključio je da su siromašni muškarci mnogo bolji partneri i ljubavnici u odnosu na bogataše koji su licemerni i manje se trude.

Siromašni se za razliku od pripadnika buržoazije trude više oko žena, ali su ujedno i dostupniji, verniji i posvećeniji u vezi, za razliku od bogataša koji se vrlo često postavljaju poprililno odbojno prema drugima, jer su ubeđeni da ljudi žele da ih iskoriste.

Studija je utvrdila da su pripadnice nežnijeg pola mnogo srećnije i ispunjenije u vezama s frajerima koji nemaju previše novca jer im ispunjavaju sve želje, manje su licemerni i razmaženi, ljubazniji su prema drugima, ali i društveniji, pozitivniji, pričljiviji, više izlaze i stvaraju nova poznanstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    4. januar 2014 | 12:37

    Kakva glupost bez ikakvog osećaja za realnost.Svaka žena će uvek izabrati bogatog muškarca ukoliko je u prilici.Manite me tih gluposti o privlacnom siromahu.

  • стрептомицин

    4. januar 2014 | 11:02

    Још једна подметачина да се сиротиња теши у стилу: " и богати плачу" или "богати су несрећни" и сличне глупости...

  • WW

    4. januar 2014 | 11:01

    Da da bas se vidi u zivotu ta istina ahahaha,smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA