TOP 8 lekcija o seksu za 2014!

Nakon ulaska u novu 2014. godinu vreme je da se osvrnemo za svime što smo ostavili iza sebe i podsetimo se najvažnijih lekcija o seksu koje su obeležile prethodnu godinu

  • 11

U toku 2013. godina naučnici su doši do mnogih otkrića koja se tiču seksa i koja su uspela da pomognu ljudima da bolje razumeju zbivanja u krevetu. S obzirom da smo tu godinu ostavili za sobom, podsetimo se još jednom najvažnijih stvari koje su obeležile seksualne odnose između muškaraca i žena.

Više posla, više seksa

Američko istraživanje pokazalo je da parovi koji ravnopravno dele kućne poslove uživaju u boljem seksu. Razmislite o ovome kada budete donosili novogodišnje odluke...

Seks nakon porođaja

Lekari ženama nakon porođaja preporučuju da se suzdržavaju od seksa šest nedelja, ali je jedno istraživanje pokazalo da žene te zabrane treba da se drže i duži period, tačnije 12 nedelja.

Seksom protiv glavobolje

Istraživanje objavljeno u martu, otkrilo je da seks olakšava i ublažava snažne glavobolje. Dakle, nema više izgovora "Dragi, boli me glava".


Neobavezan seks

Iako je rašireno verovanje da mladi danas često praktikuju neobavezan seks, američko istraživanje iz avgusta pokazalo je da stvari i ne stoje baš tako. Tačnije, većina mladih praktikuje monogamiju.

Seks kao vežbanje

Oktobarsko istraživanje još je jedno u nizu koje potvrđuje da je seks izvrsno oružje za borbu protiv viška kilograma. Tokom minuta seksa muškarci sagorevaju 4,2 kalorije, a žene 3,1.

Seks na jednu noć ne vodi do orgazma

U novembru su objavljeni rezultati istraživanja koji su pokazali da žene koje upražnjavaju seks za jednu noć ne uspevaju da dožive orgazam. Ipak, češće to iskustvo imaju žene u stabilnim ljubavnim vezama.

Hormoni i seks

Američko istraživanje iz oktobra pokazalo je kako hormoni snažno utiču na ženski libido. Očekivano, žene su najraspoloženije za seks tokom ovulacije jer su tada i najplodnije. Priroda je svoje očigledno odradila savršeno.

Pilula za muškarce

Naučnici su konačno došli do otkrića pomoću kojih bi mogli da stvore pilulu za kontracepciju za muškarce. Tehnika funkcioniše kao privremena vazektomija - zaustavlja spermu da izlazi iz penisa tokom seksa. Muškarcima to, kako tumače naučnici, ne utiče ni na plodnost, ni na libido.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    4. januar 2014 | 23:27

    Sena..Ne znam kako je nekome posle porodjaja do seksa?Svaka žena koja se porodila to zna.A,muž valjda treba da bude razuman,tolerantan.Da ne misli samo na sebe tada,svoje potrebe.A,da si sexi posle porodjaja,ma daj...Ja izašla iz porodilišta sa 56 kila,kao devojka ímala 53,sve mi spalo,rastelovana,jedua hodala,krvarila,mleko curi..Šta je tu sexi?Meni je to odvratno.A,ako će tada da traži drugu,slobodan je.Meni takav sa žívotinjskim nagonom ne treba.

  • GaGo

    4. januar 2014 | 17:16

    Koliko sam ja shvatio sex sex i samo sex

  • Tina

    5. januar 2014 | 13:03

    Pa,ja zaista ne mogu da poverujem da ima žena,koje ne poštuju sebe.Kaže Sena,za 12 nedelja može promeniti 12 žena?!Pa,nek menja,meni takav više u kuću ušao nebi.Koliko poštuješ sebe,toliko će i dragi da te poštuje.Zar ne treba muz da bude tada uz tebe,da ti pomogne?!I fizičkí,i psiî

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA