SEKSI SAVET KAMERON DIJAZ: Ne depilirajte vaginu!

Žena koja super glumi i još bolje izgleda, prezgodna Kameron Dijaz, odlučila je da podeli neke pomalo neobične seksi savete sa svim damama širom planete

  • 11

Glumica Kameron Dijaz, žena koja ima telo za kojim uzdišu svi muškarci i na kojem joj zavide gotovo sve dame, poznata je po tome što nema dlake na jeziku kada je njena intima u pitanju. Vrlo rado govori o škakljivijim seksi temama i nedavno je u izjavi za britanski "Vogue" rekla kako je tajna njenog dobrog izgleda redovan seks.

Međutim, nije se zaustavila samo na tome i odlučila je u svojoj novoj knjizi "The body book" da podeli sa svim ženama mišljenje koje ima o intimnim frizurama. Naime, u poslednje vreme mnoge žene su pobornice brazilske depilacije, s čim se Kameron nikako ne slaže. Ona smatra da venerin breg ne treba brijati, ni depilirati i da svaka dama treba da neguje prirodan izgled "tamo dole".

- Naravno da je to stvar ličnog izbora, ali ja predlažem da svoju vaginu ostavite potpuno netaknutu. Možda ćete za dvadeset godina odlučiti da svoj dar poklonite nekome ko će hteti da ga odmota i uživa u njegovoj prirodnosti - rekla je Kameron.

Takođe je dodala kako joj se ideja uklanjanja dlačica laserom čini sumanuta, a svim mlađim ženama je poručila:

- Budimo iskreni, gravitacija deluje na sve naše delove tela. Zar zaista jednog dana želite da se probudite sa potpuno golom vaginom? - upitala je Dijazova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    3. januar 2014 | 15:52

    Znaci da ona ima dobar sumarak dole.

  • Lelemood

    3. januar 2014 | 16:19

    Gajite šubašića!

  • andrea

    3. januar 2014 | 20:53

    Mislim sa svaka,ali svaka osoba,bez obzira na pol treba da ukloni dlake ispod pazuha i sa intimne zone,pa neka svako odluči šta mu više godi,brijanje,vosak,epilator itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA