Pravoslavni sveštenici goli u kalendaru (FOTO) (VIDEO)

Reč je o prijateljima rumunske crkve koji su se skinuli za provokativni kalendar kojim promovišu istopolne brakove i usvajanje dece od strane gej parova

  • 12

Nekoliko zgodnih i seksi sveštenika se okupilo da bi pozirali za provokativni kalendar, a sve u cilju da apeluju na svet i ukažu ljudima da su gej brakovi i usvajanje dece sasvim normalna stvar.

Naravno, reč je o mladićima koji nisu prava sveštena lica već prijatelji rumunske pravoslavne crkve koji su iskoristili svetu odoru ne bi li privukli pažnju publike, naročito onih koji su smrtni protivnici istopolnih brakova. I uspelo im je s obzirom da je ovaj, i više nego provokativni kalendar, za veoma kratko vreme privukao pažnju ljudi širom sveta.

Ovi zgodni momci želeli su da ostanu anonimni, i jedino što su hteli da postignu to je da se pročuje za ono za šta se zalažu, a to su tolerancija, sloboda govora i ljudska prava.

Šta vi mislite o ovom poduhvatu? Hrabro ili suludo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милена Вагић

    9. januar 2014 | 18:33

    Ovo je namestena reklama , ovako nesto moze da snimi ko hoce , sami znamo da ovi mladici i ako jesu pravoslavni svestenici nece ostati u okviru crkve...nadam se .

  • Pop

    9. januar 2014 | 15:43

    Pederska posla! Zapravo jadan pokušaj da se pravoslavna crkva popularizira kao što rimokatoličku popularizira ovaj odličan Papa Franjo!

  • Милена Вагић

    9. januar 2014 | 18:36

    Ovo moze da snimi ko hoce , ako su ovi momci pravoslavni svestenici onda sam i ja Marija Magdalena , crkva ce valjda reagovati i razjasniti ovo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA