SEKSUALNA MOĆ HRANE: Snažni afrodizijaci za jači orgazam

Sigurno ste se umorili od ovih silnih prazničnih dana, posebno ako ste se prejedali nezdravom hranom, nalivali alkoholom, ali i u slobodno vreme davali sve od sebe u spavaćoj sobi. Došlo je vreme za oporavak organizma i novu turu seksa

  • 5

Ukoliko osećate da ste u poslednje vreme malo posustali s aktivnostima u spavaćoj sobi, naprosto jer više nemate ni snage ni želje, znajte da nije stigao smak sveta vaš libido. Uz ove potpuno prirodne začine svakodnevnoj ishrani, afrodizijačkog dejstva, vaš seksualni život ponovo će procvetati i biti na nivou na kojem će svako da vam pozavidi.

Čokolada

Srećom, pa skoro svi ljudi obožavaju čokoladu. Kada ste sigurni da će vam se te večeri “posrećiti”, a vi sebe i voljenu osobu častite s režnjem-dva svoje omiljene poslastice. Najbolje dejstvo će imati crna čokolada, sa najmanje 70 odsto kakao-mase, jer je poznato da njen sastojak feninalanin jača raspoloženje i seksualnu želju.

Smokve

Pored toga što smokvice svojim izgledom pomalo podsećaju na ženski polni organ, one su, zbog aminokiselina u svom sastavu, veoma dobre za seksualnu izdržljivost. Ovo su znali i stari Grci i Egipćani koji su redovno tamanili i sveže i sušene smokve.

Beli luk

Uprkos svom neprijatnom mirisu, luk beli sreću deli, čak i u spavaćoj sobi! Magični sastojak je alicin, koji ima moć da poboljša cirkulaciju i dotok krvi u polne organe. Rezultat su jača erekcija i višestruki orgazmi.

Kafa za nju

Verovali ili ne, kofein ima moć da raspali ženski libido. Posebno ako je u pitanju dama koja inače nije ljubitelj ovog crnog napitka, ali pomoći će i onima koje redovno kafenišu.

Damjana za njega


Čaj od meksičke travke latinskog naziva Turnera diffusa daće dodatnu snagu muškim polnim organima. Moćni gonzalitosin izaziva blag osećaj euforije i peckanje u penisu. Čak i ako ne voli čaj, ovaj će ga dovesti do ludila.

Cimet

Istraživanja su pokazala da je miris cimeta aroma koja će najpre napaliti svakog muškarca. Zato dame, ili napravite kolače s ovim začinom ili za predigru napravite kupku za dvoje u koju ćete narendati malo šipke cimeta. Čim ga bude osetio, krv će pokuljati u njegov penis, a vama će užitak biti garantovan.

Kantarion

Da vas neko pita, rekli biste da je kantarion naizgled obična biljka koja na našim livadama raste kao korov. E pa grešite. Pored toga što čaj od kantariona tera tugu, ima i tajnu sposobnost da u nama probudi uspavanu seksualnost.

Ginko

Ekstrakt listova i plodova drevnog kineskog drveta Ginkgo biloba pomoći će svakom muškarcu koji ima problema s održavanjem erekcije.

Ženšen

Azijska biljka koja se već 7.000 godina koristi kao sredstvo za raspaljivanje strasti. U genitalijama podiže pravu buru, a pritom podiže nivo mentalne i fizičke energije, preko potrebne za dobar seks.

Afrodizijaci iz frižidera

Ako vam zafali nešto od pomenutih afrodizijaka, znajte da hitnu pomoć kad zagusti možete da potražite i u svom špajzu. Za fantastičan seksualni život, nek se u vašoj ishrani redovno nađu špargle, krastavci, crni luk, praziluk, ostrige, đumbir, mladi luk, vlasac, biber, med, avokado, feferone, kari, šargarepa, komorač, banane, anis, ren I sve vrste takozvane plave ribe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA