DEVOJKE: Fudbalskim jezikom mu recite šta hoćete! (VIDEO)

Verovali ili ne, muškarci bolje “kapiraju” kada im žene objasne stvari fudbalskim jezikom

  • 7

Španski časopis "Libero", posvećen fudbalu i društvu, napravio je u okviru svoje reklamne kampanje nekoliko zabavnih video snimaka na kojima žene objašnjavaju životne stvari muškarcima koristeći jezik najvažnije sporedne stvari na svetu. Slogan reklame je "Bolje kapiraš kada ti se objasni fudbalskim jezikom".

- Koliko vremena trener provede u velikom timu? Godinu? Dve, kao većina? Kad tim više ne postiže rezultate, menja trenera. Kada loše igra, menja trenera. Kada nema ideja, menja trenera! Kada suparnička ekipa zna unapred kako ćeš igrati, tada menjaš trenera! Ciklusi. To su ciklusi. A trenutno, naš ciklus se približava kraju. Nema novih ideja, igra je loša, nema rezultata. Kapiraš šta ti govorim - pita žena svog (bivšeg) partnera.

U drugom spotu, žena se žali što njen partner nikada ne baca đubre.

- Ne voliš to da radiš. Brazilski bekovi vole da napadaju. Misliš da vole da budu u odbrani? Ne, ali to rade jer se tako mora.

Kampanja, kako je objasnilo uredništvo magazina, ima za cilj da podstakne ljubitelje fudbala na razmišljanje o nekim problemima modernog društva. Iako su ih pojedini čitaoci opisali kao seksističke, reklame su uglavnom nailazile na pozitivan prijem, posebno na Internetu gde su se mnogima dopale.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA