ŽENE PRIZNALE: Klasičan seks je zakon!

Najnovija istraživanja pokazuju da seksualne fantazije uglavnom ne ispunjavaju očekivanja žena, zbog čega se sve veći broj dama ponovo okreće normalnom seksu

  • 4

Seksi igre su mnogo zabavnije u teoriji nego u praksi. Mnoge žene koje su u svoja četiri zida pokušale da realizuju pojedine fantazije, priznale su da su se razočarale i da je mnogo lepše zamišljati, nego raditi neke stvari u krevetu.

Totalna opsesija za seksualnim fantazijama kod pripadnica nežnijeg pola naglo je porasla kada je ceo svet zahvatila groznica pod nazivom "Pedeset nijansi sive". Čuvena erotska knjiga inspirisala je mnoge žene da isprobaju mnoge vratolomije u krevetu, međutim, utisci nisu bili zadovoljavajući.

Popularizacijom ovog romana korišćenje seks igrački poput bičeva, vibratora i lisica naglo poraslo za 80 odsto, čini se da su žene ipak spremne da svoja seksualna pomagala okače o klin.

Naime, istraživanja švedske kompanije Lelo su pokazala da pripadnice nežnijeg pola nisu zadovoljne onim što su iskusile i da su shvatile da je klasični seks ipak najbolji.

- Igre dominacije u krevetu često zvuče bolje u mašti nego što to jesu u stvarnosti jer je brojnim ženama za postizanje orgazma potreban osećaj sigurnosti i emotivne povezanosti - objasnio je dr Džastin Lemijer, koji proučava psihologiju ljudske seksualnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    4. februar 2014 | 18:08

    I pasulj je zakon, ali se mora jesti i druga hrana...

  • nnnnnn

    4. februar 2014 | 19:01

    ako su pocele da koriste zbog filma,bolje i da nisu....

  • DREAM

    5. februar 2014 | 20:39

    A sta je to normalan sex?Trenutak inspiracije i uzitak.Opet istrazivanja ali,iskreno ta klasika je dosadna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA