Sve više devojaka spremno da zaprosi dečka!

Većina zaprošenih žena bilo je razočarano načinom na koji su ih njihovi muškarci pozvali na zajednički život, zbog čega postoji mogućnost da dame ubuduće stvar preuzmu u svoje ruke

  • 11

Verovali ili ne, postoje velike šanse da žene krenu muškim stopama i preuzmu ulogu prosidbe na svoja pleća, s obzirom da veliki broj dama nije zadovoljno načinom na koji je to uradio njihov dečko.

Istraživanje koje je sprovela britanska kompanija "Vashi" pokazala je da je čak petina žena bila razočarana parterovom prosidbom, a najviše žale što mu to nisu priznale u datom trenutku.

Najveći problem za 13 odsto žena je što je po njihovim merilima prosidba bila ispod svih očekivanja, a ključni faktor je nedovoljan trud partnera, zbog čega su žene plakale, žalile se svojim bližnjima ili čak priznale svojoj jačoj polovini istinu.

Neodgovarajući verenički prsten je takođe jedan od problema zbog kojeg je nezanemarljivi broj ispitanica odbio da se uda za svog dragog. Žene su takođe ukazale na sopstvenu spremnost da finansijski učestvuju u kupovini prstena, jer im je od velike važnosti da bude prelep, predivan i baš po njihovom ukusu.

Međutim, 12 odsto žena je priznalo kako i dalje žele da zamene i menjaju prsten, a među najpopularnijim vereničkim komadima nakita su prsteni sa cirkonom u sredini, sa tri cirkona ili pak oni poput nakita Kejt Midlton, sa krupnim plavim safirom.

Glavni razlozi zbog kojih se žene uglavnom razočaraju tokom prosidbe su mali verenički prsten, prosidba bez prstena, partner koji nije tradicionalno kleknuo, organizovao prosidbu ili tražio dopuštenje roditelja.


Da li su ovo razlozi zbog kojih će dame početi da kleče pred svojim partnerima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan™

    8. februar 2014 | 21:15

    Kakvo je vreme doslo, zenama ce i ki*a poceti da raste.

  • marijaM

    8. februar 2014 | 15:15

    Meni je ovo ocajno. Najbolje sve zene da rade, mogu i same da mu pisu na papir sta da joj kaze kada je ne muva kako treba... Ja ne ocekujem ne znam na koji nacin da me zaprosi, dovoljno je da me samo pita :) jer ako me voli i postuje i razume sigurno mi nece brak propasti jer nije me pitao da se vencamo dok je skakao iz aviona npr. Gluposti.

  • Nismo toliko ocajne!!!

    8. februar 2014 | 16:28

    Meni je uzasno kada decko napravi dete svojoj dugogodisnjoj devojci,i samo je pita "kad cemo vencanje da pravimo?". Nigde ni traga verenickom prstenu,nikakvoj romantici,ma ni cvet da joj kupi! Ja bih ga odbila bez problema. Nisam sponzorusa,materijalista...ali barem to zasluzujemo,ako cemo vec sa stomacinom u vencanicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA