SEKS I ALKOHOL: Evo kako da se i mrtvi pijani pokažete na delu

Ukoliko uživate u tome da nakon burnog provoda i zalivanja alkoholom veče završite seksom, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju

  • 0

Mnogim muškarcima teško uspeva da pronađu partnerku, pa makar to bila i samo seks-avantura za jednu noć. Da bi skupili hrabrosti da priđu devojci koja im se dopada, većina momaka će posegnuti za kojom čašicom alkohola. Međutim, iako će im piće podići samopouzdanje i povećati šanse za “prolaz”, posledice pijanstva mogu da upropaste ostatak akcije.

Ako vam se već posrećilo, a da vas ne bi snašla još jedna katastrofalna noć, evo šta bi trebalo da uradite.

SPREČITE NAJGORE

Muškarci znaju da im pijančenje može doći glave i to baš u najkritičnijem trenutku. Jednostavno, “vršnjak” reši da otkaže poslušnost. Srećom, za probleme s erekcijom pod uticajem alkohola ima leka. Stručnjaci tvrde da će jedna čili papričica pre prvog pića učiniti čuda za potenciju, čak i u najgorim stanjima.

PAZITE NA POZE

Zamislite situaciju da zaspite usred seksa ili da se, još gore, onesvestite. Zato, seks-poze u kojima ležite na leđima ne dolaze u obzir. Da biste ostali na nivou zadatka, odnosno budni i aktivni, menjajte poze i pokušajte uvek da budete gore ili partnerki pristupajte otpozadi.

STAVITE KONDOM!

Ovo je najvažnija stvar, na koju nije zgoreg da vas, ako treba, i po milioniti put podsetimo. Koliko god da ste napaljeni, vilo da je u pitanju vaša stalna devojka ili supruga, bilo da je to seks-afera s cicom koju ste malopre upoznali, koristite kondom! Sigurni smo da ne želite da vaše dete, bilo ono željeno i planirano ili ne, bude začeto “pijanim spermatozoidom”, a isto tako, važno je da se, zarad budućih akcija, sačuvate od polno prenosivih boleština koje haraju svuda.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA