SAVET DANA: Pronađite vibrator po svojoj meri (FOTO)

Ukoliko nemate svoj dildo, a želeli biste da ga nabavite, pre nego se bacite na kupovinu morate da znate sledeće stvari

  • 13

Mnoge žene, baš poput Mirande iz serije "Seks i grad" drže svoje vibratore u noćnim stočićima pored kreveta, jer mali prijatelj uvek mora da bude pri ruci. On ne samo da može da vam ulepša dan kada nemate muškarca u svojoj blizini, već je tu da začini i seksi igre sa vašim partnerom ukoliko volite da eksperimentišete i isprobavate razne novitete.

Međutim, ima onih žena koje silno žele da nabave svog gumenog prijatelja, ali koje nikako ne uspevaju da se odluče za jedan primerak koji bi njima najviše odgovarao. Ukoliko ste i vi jedna od njih, imamo rešenje za vas. Nekoliko je stvari koje morate da znate pre nego što odete u seks-šop, a koje će vam pomoći da se odlučite za vibrator koji će biti baš po vašem ukusu.

Najpoznatija vrsta vibratora: TRADICIONALNI DILDO

Tradicionalni dildo je oblikovan tako da najbolje imitira oblik, boju i veličinu prosečnog penisa. Neki su oblikovani po stvarnom izgledu penisa, a često se u seks-šopovima mogu naći i modeli vibratora koji su rađeni po dimenzijama nekih porno glumaca. Ukoliko želite realistične seksualne igračke, možete izabrati dildo koji zapravo ejakulira.

Vrsta vibratora za smele užitke: STRAP-ON DILDO

Ta vrsta dilda je poseban nastavak koji se stavlja oko pojasa tako da u svog partnera ili partnerku lako penetrirate. Koristi se za razne seksi igre, često pri lezbijskom seksu, a neke žene obožavaju da ga koriste kako bi penetrirale u partnerov anus, dok pojedini muškarci uživaju u analno-vaginalnoj penetraciji partnerke.

Vrsta vibratora za uživanje u dvoje: DILDO SA DVOSTRUKIM KRAJEM


To znači, da se dildo na oba kraja završava na dve strane sa glavićem penisa. Može da bude sastavljen od dva dilda koji su u sredini spojeni ili oblikovan tako da se radi o jednom dildu sa dva kraja. Ta vrsta dilda se najviše koristi kako bi se odvijala simultana penetracija oba partnera, analna, vaginalna, ali i kobinacija analne i vaginalne.

Vrste vibratora za sladokusce: EKSTRAVAGANTNI DILDO

Ukoliko se malo ovim pozabavite na internetu, brzo ćete naći svakavke vrste, oblike i boje ovih igračaka. Na tržištu možete naći dildo od svih mogućih materijala. Najčešće su načinjeni od silikona, potom od stakla i drveta. Na vama je da odlučite koji želite da imate u svojim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    13. mart 2014 | 17:16

    Meni je muz poklonio za dan zaljubljenih jedan lep dildo. I mogu vam reci da se lepo igramo, malo smo osvezili seksualni zivot

  • Logika

    13. mart 2014 | 18:48

    Podsećaju me na naše političare ,stoje tako mirno i čekaju da ih uzme EU u ruke i izj..e celu Srbiju.

  • Gongo

    13. mart 2014 | 21:39

    Pa, kada nema kiše dobar je i grad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA