SEKSI-BAKA (67) OTKRIVA: U spermi se krije tajna moje lepote! (VIDEO)

Autorka najprodavanijih seks-priručnika na Amazonu otkriva dugo čuvanu drevnu tajnu za mladalačko lice bez bora i tragova starenja. Što je najbolje, u pitanju je potpuno besplatno kozmetičko sredstvo, dostupno svima

  • 14

Na šta sve žene nisu spremne zarad lepote! Svašta se na tržištu nudi, od mučnih depilacija, preko ubrizgavanja botoksa, hijalurona ili krvi u lice, pa sve do podvrgavanja komplikovanim i rizičnim estetskim zahvatima. Sve to, naravno, košta. Na sreću, oduvek postoji efikasna metoda podmlađivanja, koja jeste da je pomalo bizarna, ali je barem potpuno besplatna!

Iako se bliži sedamdesetoj godini života, spisateljica Džejlin Grejs, koja se u javnosti često predstavlja i kao Stela Ralfini, ima lice kao da je četrnaestogodišnja devojčica!

Kako je to moguće? Kako tvrdi, tajna njene mladosti krije se u maski koju spravlja od sperme svog muža!

- Drage dame, sve što vam je potrebno za savršen izgled jeste da imate partnera. Radite s njim ono što inače radite i uživajte oboje u tome. Ipak, na svakih deset do 15 dana, dodatno se potrudite da njemu bude posebno dobro... Kad stignete do srećnog kraja, sakupite semenu tečnost i namažite njome svoje lice. Ostavite je, poput maske, nekih petnaestak minuta, a zatim isperite – tvrdi Džejlin  i dodaje:

- Možda se pitate šta ova luda žena priča, ali sigurna sam da je vaš muškarac zdrav čovek, koji se zdravo hrani, a to samo može da bude zdravo za vas. Zato, uživajte u višestrukoj koristi od vođenja ljubavi – poručuje autorka svetskih bestselera "Seks je nova religija" i "Tri lica seksa".

Ovu dobro čuvanu tajnu Steli, odnosno Džejlin, otkrila je jedna gospođa iz Indije, gde je heroina naše priče svojevremeno provela neko vreme izučavajući istočnjačku filozofiju vođenja ljubavi, tantru.


- Kad sam pre nekih tridesetak godina bila u Indiji, srela sam jednu od najlepših žena koje sam ikad videla u životu. Rekla mi je da je duboko zašla u šezdesete godine života, ali je izgledala mnogo mlađe. Njeno lice je bilo meko poput svile, bez ijedne jedine bore. Morala sam da saznam u čemu je njena tajna. Otkrila mi je da već vekovima žene u njenoj porodici prenose s ćerke na ćerku savet da lice mažu spremom svog muža. Pošto sam radoznala po prirodi, odlučila sam da probam. I evo rezultata! – oktriva Džejlin koja je presrećna što može da podeli ne samo ovaj trik, već i mnoge druge, s milionima žena širom sveta.

Osim gospođe Stele, da koristi spermu javno je priznala i holivudska zvezda Heder Loklir, a dermatolozi nemaju načina da opovrgnu efikasnost ove metode podmlađivanja.

- Sperma se sastoji od proteoličkih enzima, koji imaju moć da razbijaju proteine. Samim tim, može da pomogne u čišćenju kože od mrtvih i suncem opaljenih slojeva, nakon čega bi lice povratilo svoju glatkost i mekoću. Svakodnevnim nanošenjem sperme, u periodu od nekoliko nedelja, postigli bi se željeni rezultati. Samo, mislim da nema potrebe držati je kao masku, pošto ukontaktu s vazduhom semena tečnost ne može dugo da opstane - objasnio je specijalista dermatologije i kozmetike, doktor Oskar Hevija.

Sada kada znate za ovu tajnu, da li ćete je i vi isprobati?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • besplatno

    21. mart 2014 | 10:56

    Od sada naplacujem.

  • aha

    21. mart 2014 | 10:52

    Joj baba daj molim te! Sa jednom nogom u grobu hoces da kazes da plivas u spermi, pa iz aviona se vidi da si izoperisana sva u licu a koji deda moze toliko a da nespominjem mladje !!!!!

  • ...

    21. mart 2014 | 21:04

    Probacu, ionako mi muz svrsava nekad na lice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA