≫ 

Par tvrdi da BEZ SEKSA imaju ORGAZME koji traju 18 sati i da svako to može da doživi ako radi 3 proste stvari

Iako veliki broj žena ne uspeva da doživi orgazam svaki put kada imaju seks, Melani Meklur nema taj problem, zapravo, njeni orgazmi traju i do 18 sati - i to bez seksa ili predigre

  • 9

Ova tridesettrogodišnja žena tvrdi da ona i muž (47) mogu da dostignu orgazam samo putem grljenja i da im seks uopšte nije potreban kako bi uživali u klimaksu.

Evo kako vagina zaista TREBA DA MIRIŠE

NAJVEĆA MUŠKA NOĆNA MORA: 5 jezivih stvari koje mogu da se dese penisu

I dok se drugi trude da na sve moguće načine stignu do klimaksa putem seksa, Skot i Melani doživljavaju orgazam na neverovatne načine koji uključuju grljenje, plesanje, disanje pa čak i vremenske promene.

Ovaj par iz Teksasa čak može da uživa u orgazmima koji tresu celo telo i traju 18 sati.

Foto: www.pixabay.com

Oni su toliko povezani da u slučaju da jedno od njih ima orgazam u istoj sobi, čak i bez drianja, i partner će ga automatski doživeti.

Uz pomoć Tantre, drevne joga prakse koja koristi seksualnu energiju kako bi ljudi dostigli više stanje svesti, njih čak i zvukovi i ukusi mogu da bace u ekstazu.


"Melani i ja možemo čak da doživimo orgazam sa prijateljima sa kojima nikada nismo imali seks - i to samo zahvaljujući tantri. Melani sada svakog meseca ima orgazam koji traje između 8 i 9 sat", priča Skot.

Ali, oni veruju da nisu posebni i da svako to može da doživi ako se pridržava sledećih pravila:

1. Pravite zvukove

Foto-ilustracija: Profimedia

Na ovaj način dajete sebi dozvolu da budete otvoreni, izražajni i oslobodite svu svoju moć. Dokazano je da pravljenje zvukova tokom orgazma pojačava celo iskustvo. Dahćite, vrištite i jecajte i tako ćete otvoriti energetske kanale u telu dok vodite ljubav i celo iskustvo će biti za pamćenje.

2. Duboko dišite

Dubokim disanjem ćete dozvoliti sebi da imate produžene orgazme. Obavezno duboko dišite i uživajte u svakom trenutku klimaksa.

3. Vizualizujte svoju energiju

Pokušajte da tokom seksa vizualizujete energiju koja se kreće kroz vaše telo. Obraćajte pažnju na to šta se dešava u vašem telu umesto da se samo fokusirate na orgazam. Ako u svakom trenutku budete osećali zadovoljstvo, orgazam će biti magičniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA