Ova 3 horoskopska znaka su najgori životni partneri

Nije lako naći partnera sa kojim možete da opstanete na duge staze, a da pri tom nema kompromisa, tolerancije i međusobnog poštovanja

  • 8

Život sa njima je pravi pakao, pa ako možete izbegnite pripadnike ova tri horoskopska znaka

ZVEZDE OTKRIVAJU sa kakvom ženom će vas svaki znak prevariti

HOROSKOP ZA MLADOŽENJE: Ovo su najbolje supruge za brak

Rak

Kaže se da se Rakovi mogu svrstati u dve osnovne grupe:

Jedna strana su oni koji vole svoj dom, ali su veliki kritičari i naporne cepidlake, a sa druge strane imamo one koji su pasivni, lenji i nezainteresovani.

Ovi posljednji tako često pronalaze partnere, obzirom na njihov status i finansijsko stanje, jer će tako doći do dobrog položaja bez previše muke.

Osobe rođene u ovom znaku nikada nisu u potpunosti zadovoljne i uvek će pronaći u partneru nešto što će izazvati kritike ili žaljenje. Ipak, da nije sve tako crno, Rakovi su verni, ako su njihove želje kod kuće zadovoljene.

Foto-ilustracija: Profimedia

Škorpija

Muške  Škorpije ne podnose alfa žene, poprilično su staromodni, pa vole pokazivati ko je muškarac u kući. S druge strane, muškarac Škorpija je uspešan, pa zna da brine za svoju porodicu.


Ako sa ovim znakom želite da postignete ljubavni sklad, onda je najbolje da ga slepo pratite u svim njegovim nastojanjima.

Njegove želje su velike, u krevetu i van njega, ali ako ih ostvarite, njegovi osećaji za vas biće duboki i plemeniti.

Strelac

Strelčevi obožavaju da ukazuju partneru na greške, mane i nesavršenosti, pa uglavnom im treba mudriji i taktičniji partner, kako od njega samog, tako i od većine ljudi.

Oni vole da učestvuju u svemu, pa sa njima nije teško živeti, ali zbog nedostatka saosećanja i velikog nestrpljenja, njihovi partneri će često preispitivati svoj ostanak.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sani

    24. septembar 2017 | 13:16

    Sve tačno za strelca.

  • Nele

    25. septembar 2017 | 23:33

    ipak od podznaka zavisi od kad zavlada u odredjene godine i sa sve planete u 12 kuca sve rasporedi znakove pa kazu fali trinesti koji je to to ti je podznak iz kineskog horoskopa znak evo 88 zmaj pre njega majmun a tu ima i blizu pacov pa sad vidi gde su kotangensi i sta tangenta ispodvlaci na list papira pa podznak lako je to u notice pa se pogledaj pa ko je sposbniji oba eto recept

  • Jelka

    27. septembar 2017 | 10:08

    Ja sam Strelac, nista od navedenog u mom zivotu nije tacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA