≫ 

Beograđanku bolela vagina posle seksa s tipom iz Milanovca, s jednim iz Beograda, s Novosađaninom i Bosancem - evo ko se kako pokazao i ko ima najveći!

Ispovest rođene Beograđanke je jako eksplicitna * samo za 18 + * I dalje se sva stresem kad se setim kakav nam je seks bio ili kad pogledam naših nekoliko fotki koje su kao iz pornića

  • 25

Redakcija portala Telegraf.rs je poslala poziv čitaocima da se jave sa svojim životnim ispovestima, kako bi “olakšali svoju dušu” i kako bi, baš kao na forumima, u komentarima na objavljenoj ispovesti mogli da vide šta drugi ljudi misle o njihovom izboru i da razmenjuju mišljenja. Naš cilj je da zaštitimo vaš identitet ukoliko ne želite da ga iznosite pred svima. Šaljite nam svoje ispovesti na redakcija@telegraf.rs

Našla sam telefon čoveka svog života na Beer Festu. Dok smo se ljubili, osetila sam kako mi se nešto ledeno razliva po celom telu

Ovo je ispovest devojke Branislave Z., koja je želela da zaštitimo njene ostale podatke:

Poštovana redakcijo,

Pošto imate kategoriju ljubav i veze, koju redovno čitam, primetila sam da često pišete o tome ko je kakav ljubavnik. Evo, ja želim anonimno da ispričam svoje iskustvo što se toga tiče.

GORNJI MILANOVAC - OK SEKS, ALI PREVIŠE ISTRIPOVAN

Naime, jedan od mojih prvih momaka bio je iz Milanovca, imali smo seks u malom stanu u Borči, gde je plaćao kiriju. Tu je živeo s kumom. Bio je srednje visine, mršav i sav nekako vretenast, kao da je teniser! A nije. Radio je u jednoj aurtomehaničarskoj radnji.

Viđali smo se redovno, on je bio iz neke urbane ekipe u Milanovcu, a ja klinka. Uvek je očekivao od mene da budem ne znam kako luda Beograđanka, tako da je stalno bio razočaran što, recimo, ne uzimamo drogu pre seksa. To me je kao mladu brucoškinju stravično nerviralo, pa mi je seks s njim bio bezvezan.

Jednostavno tripovao jeda je frajer jer je stariji od mene i ima izbušene uši, a u stvari je bio jezivo loš tip u krevetu, koji je samo lečio svoje komplekse s Beograđankom. Sa mnom.

Foto: Čitalac Telegarfa

NOVOSAĐANIN, OČEKIVALA SAM ANAKONDU, DOBILA SAM VIRŠLU

Dve godine kasnije, upoznala sam dečka iz Novog Sada, super lik, upoznali smo se preko Fejsbuka! Bio je jako, jako lep, zgodan, odbojkaš. Međutim, kad je došlo do seksa, tu je nastao haos.

Bio je sav kao u nekom transu, pa nisam znala šta da radim s njim! Imala sam utisak kao da se gubi dok se ljubimo, a gubio se, bogami, i kasnije. U svakom slučaju, ništa bolji od Milanovca. S tim što je Milanovac bar bio perverzniji, a ovaj je bio ko neko dete kojem treba mama, a ne devojka.

I stalno mi je nešto kukumakao, zvao me posle dve godine da kuka kako želi da budemo zajedno.

Samo nekoliko meseci nakon što smo okončali vezu, zaljubila sam se u jednog Beograđanina.

Foto-ilustracija: Profimedia

BEOGRAĐANIN - SNIMILI SMO PORNIĆ UŽIVO, KAD GA SRETNEM, USPALIM SE 

Onako povučen, mada radi javni posao, prilično mističan. Trebalo nam je sedam meseci da se poljubimo. Uvek sam mislila da su tipovi s Vračara uglavnom šabani koji glume neko ludilo, ali ovde sam se potpuno razuverila!

Od prvog poljupca pa do kraja naše veze, sve je bilo savršeno (osim toga što sam mislila da nije mnogo veran, pa smo morali bolno da se raziđemo). Seks je bio savršen, bukvalno, vagina me bolela od njega, i viđali smo se tajno godinama kasnije, bili u vezi ili ne. Jednostavno, to niko nikad nije saznao niti će (ukoliko ne procure snimci koje smo napravili, hehe).

Uvek je znao manire, proćaskao bi s prodavačicama u radnji i na trafici, svima se dopadao, a meni najviše. Problem s njim je bio u tome što sam imala utisak da bi sutra, kad bismo se venčali, u momentu kad ja ne bih bila super perverzna i zabavna, dakle prvi put kad bih bila nesigurna i tužna, on bi zabavu potražio negde dalje.

To me je razdiralo, ali i dalje se sva stresem kad se setim kakav nam je seks bio ili kad pogledam naših nekoliko fotki koje su kao iz pornića!

Printskrin: Youtube

BOSANAC -  PROSEČNA VELIČINA, ALI NIJE PRISTAO NA MOJ IZAZOV

Nakon njega sam se upoznala s jednim Bosancem. Lik iz Banjaluke, gotivan skroz, student, mlađi od mene godinu dana. On mi je nekako delovao skroz kul, drugačiji, fin. Izlazili smo u bioskope, jednostavno, uopšte me nije seljački startovao nego sasvim lepo, kao pravi muškarac.

Pomislila sam - konačno, muškarac, dosta više dečaka koji misle da je život tobogan i da treba zajedno da plačemo kad nešto ne ide kako treba! On je imao veliku familiju, dve sestre i dva brata, i baš je bio blizak s njima. Divno su me prihvatili, mada, iako smo se viđali pet meseci, nismo imali seks. Samo oralni seks, i isključivo to. M

Stalno sam se čudila što je takav. Kad smo prvi put spavali, shvatila sam da je on sve suprotno od onog što sam mislila o Bosancima, iako je ovako kao nešto hladan i sav šmekerski, u krevetu je bio najnežnije biće kojem je žena jako važna.

Nisam bila s drugim Bosancima, ali ovaj je bio sjajan! Baš onako nežno, kako ti treba posle žestokog Beograđanina i Novosađanina koji frustrira. Međutim, jako me je razočarao! Htela sam jednom da se zamenimo mobilnim telefonima, pa kao da vidimo koliko smo iskreni jedno prema drugom, i on to nikako nije hteo. Bio je u fazonu da moram da imam poverenja u njega, blabla. Tad sam se udaljila, a pošto se nismo redovno viđali, naša veza je prerasla u seks-kombinaciju i na kraju smo skroz prestali da se čujemo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    29. septembar 2017 | 07:52

    Sex je ko olimpijada, bitno je ucestvovati. Nekada prvi, nekada drugi, nekada poslednji a bogami nekada i diskvalifikovan ali ucestvujes to je bitno

  • BOZA ZEMUNAC

    29. septembar 2017 | 14:49

    I jos samo da poverujem u ovu priču.Ha ha ha...

  • Gazda

    27. septembar 2017 | 10:05

    Na Beogradjanku ne bi ni bicikli naslonio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA