Rezultati su prilično zanimljivi: Gde su najbolji, a gde najgori ljubavnici na svetu?

Novo istraživanje pokazalo je da su muškarci iz nekih zemalja bolji ljubavnici od drugih

  • 8

Ne treba suditi o nekome kao ljubavniku po tome iz koje zemlje dolazi, ali istraživanja pokazuju da su ipak neki narodi bolji od drugih u krevetu.

Pobesneli muž zatekao golu suprugu Nađu u krevetu sa ljubavnikom, njega je pretukao krvnički, a onda je dohvatio i nju! (VIDEO)

Ako primetite da radi ove stvari, budite sigurni da vas koristi samo za seks

Potpuno nezamisliva stvar otkriva da li je neko dobar u krevetu

Prva tri mesta zauzimaju muškarci iz Australije, Amerike i Južne Afrike. Prema najnovijem istraživanju, najbrutalniji u krevetu su Australijanci koji su bez konkurencije. Sve tri zemlje osvojile su 8 od maksimalnih 10 poena.

Žene su nešto drugačije ocenjene. Australijanke su dobile 6 poena, što je mnogo manje nego njihovi sunarodnici. Najbolje su ljubavnice Amerikanke, Kanađanke, Francuskinje i Italijanke.

Foto-ilustracija: Profimedia

Dok se Italijani i Španci oduvek smatraju najvatrenijim ljubavnicima, na ovom testu su podbacili sa samo 7 poena. Isto su toliko dobili Francuzi i Kanađani, ali i Nemci i Indijci kod kojih su i žene ocenjene istom ocenom. Najnespretniji u krevetu su Novozelanđani sa samo 4 poena.


Ispitanici su ocenama od 0 do 10 ocenjivali svoje poslednje seksualne partnere i navodili koje su nacionalnosti, piše net.hr. Učestvovali su samo heteroseksualci, što znači da su muškarci mogli da ocenjuju samo žene i obrnuto te nema podataka kakvi su muškarci i žene koji su homoseksualno nastrojeni.

Zaključak je da su, gledajući rezultate oba pola, najbolji ljubavnici iz SAD-a koji su najkompatibilniji jedni sa drugima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стрелок

    21. oktobar 2017 | 20:26

    У америци нема мушкараца. Врло мало. Исто важи за све земље западне културе

  • Love

    22. oktobar 2017 | 15:26

    Najbolji ljubavnik je u mom krevetu

  • Jeretik

    22. oktobar 2017 | 12:18

    Koji muskarci iz Amerike , Japanci , Kinezi , Nemci ,Italijani , Irci , Francuzi , Rusi , Srbi , Hrvati ,Madjari , Bugari Iranci, Meksikanci , Spanci ,Afrikanci ,....?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA