SEKS DEBAKL: "Dozvolila sam dečku da spava sa drugom devojkom i napravila sebi pakao od života"

Ukoliko ste u vezi, a pored vašeg partnera vas privlači još neko, onda nešto tu nije kako treba

  • 7

Jedna devojka našla se u nezgodnoj situaciji kada joj je dečko priznao da je zaljubljen u drugu devojku.

Pobesneli Maks ne liči na sebe! Mel Gibson šeta 35 godina mlađu devojku, a svi se pitaju šta se desilo sa njim (FOTO)

Kako bi spasila njihovu vezu, ona mu je dozvolila da ima seks sa tom devojkom i zbog toga je debelo zažalila, piše index.hr.

-Izlazila sam sa dečkom koji je sada ljubav mog života. Odlučili smo da imamo otvorenu vezu, a on je veoma emotivno i seksualno zreča osoba. Ja sam ta koja je nesigurna i neprestano brinem da li će naći neku bolju i otići od mene. Mislim da su druge žene mnogo lepše, zgodnije i lepše obučene od mene pa sam stalno ljubomorna.

Foto-ilustracija: Profimedia

On je otputovao u svoj rodni grad gde živi devojka u koju je zaljubljen još od tinejdžerskih dana i o kojoj je oduvek maštao. Dan pre nego se to desilo, pozvao me je i pitao da li bi bilo ok ako bi imao seks sa njom. Htela sam da ispadnem kul pa sam mu dala moj blagoslov da to i uradi. Rekao mi je da sam sjajna devojka i da je reč samo o seksu. Ispuniću mu želju i nemam o čemu da brinem.

Pozvao me je narednog dana i rekao da je ona pod tušem u hotelskoj sobi i da još uvek može da odustane ako je meni neugodno. Rekla sam mu da je sve u redu i sledećih sat vremena osećala sam kao da mi je kamen pao na grudi i sve vreme sam zamišljala kako izgleda njihov seks.

Foto-ilustracija: Profimedia


Nazvao me je pola sata kasnije i pošto je procenio da sam ja ok rekao mi je sve detalje. Najgori deo je bio taj što su se njih dvoje posle seksa mazili i ljubili, masirali i dodirivali tela. Bila sam slomljena iako mu to nisam pokazala.

Kada se vratio priznala sam mu da nisam ok sa tim iako sam bila i da sam jako ljubomorna. Ispričao mi je da to nikada ne bi uradio da je znao da će mi slomiti srce, a ja nisam mogla da ga krivim jer sam mu dala dozvolu. Pet meseci kasnije me to još uvek izjeda iznutra, a ja tu devojku pratim na Facebook-u i odlučila sam da joj jednog dana pišem.

Priznala sam joj da sam ljubomorna na nju i pomilsila sam da će mi biti lakše ako je upoznam. Napisala sam joj da nema niakkvu obavezu prema meni i da može da se ne pojavi. Izgleda da ne koristi Face baš često jer mi još uvek nije odgovorila, a nij eni videl aporuku. Osećam se jako loše što sam joj pisala i sada se kajem. Da bar mogu da vratim vreme. Imam 30 godina, a ponašam se kao dete, izjavila je ova razočarana devojka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina KG

    11. januar 2018 | 08:52

    Ako sa 30 godina, devojka sebi dopusti ovakav prostakluk od veze, nemam ideju kakva je to osoba. Ne može se reći na da je dobrica, niti glupačica, prosto osoba bez karaktera i samopoštovanja.

  • Vuk

    11. januar 2018 | 21:26

    Pa vrati mu ja cu ti pomoci

  • Goxy

    12. januar 2018 | 09:57

    Super bas si to pametno odradila.Gde ide ovaj svet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA