"Još uvek imam seks sa bivšim i neću da prestanem - želim tako da mu se osvetim i uništim njegovu novu devojku"

Kome je kod raskida najteže – onome ko ostavlja ili ostavljenom?

  • 11

Kada dođe do raskida ili razvoda trpe obe strane bez obzira na krivicu i odgovornost, a situaciju pogoršava ako su do skoro partneri roditelji pa razlaz emotivno pogađa i decu.

Ovo su muškarci na koje su "pale" najlepše manekenke sveta (FOTO)

Jedna žena doživela je da je suprug ostavi samu sa dvoje dece zbog mlađe devojke kada je njihov brak obećavao i kada su izrodili dvoje divne dece, piše prnjavorski.net. Onda je smislila plan – osveta je morala da bude servirana.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Bili smo zajedno skoro tri godine i mislila sam da me voli. Tada se pojavila devojka koja mu je pomutila razum. Ima samo 22 godine i mrzim je.

Moj bivši i ja i dalje imamo odličan seks, a on kaže da smo mi praktično i dalje u vezi. Ja imam 24 godine, a on 25 i imamo tromesečnu ćerku i dvogodišnjeg sina koji obožava svog tatu. Počeo je da izlazi vikendom bez mene kada sam bila trudna sa našom ćerkom. Nisam bila srećna zbog toga, ali me je on uveravao da nemam razloga za brigu. Ipak, sve je postalo jasno kada sam pronašla seksi poruku koju je dobio od te manekenke.

Shvatila sam da me vara sa njom i na kraju me je ostavio u šestom mesecu trudnoće. Otišao je da živi kod nje koja je znala da ima dete i da je drugo na putu. Obećala mu je da ga nikada neće sprečavati da vidi svoju decu, ali je sada druga priča. Često kada treba da vidi sina, nazove me uz neke jadne izgovore.

Pixabay


Ako ga zamolim da dođe da ga vidi, posvađamo se. Kaže da pokušavam da manipulišem njim što nije tačno. Uvek je bio dobar otac i ne mogu da poverujem da to radi našem sinu.

Istinski želim da uništim tu njegovu devojku, a želela bih da sazna da nije jedina sa kojom on ima seks. Zato, kad dođe da vidi sina obično ga uspava, a onda imamo seks kao što smo ga imali i pre.

Oduvek smo bili dobri u krevetu. Ako joj kažem za to sigurno će da poludi, a to će i njega da povredi. Toliko sam besna na njih dvoje, dok je u celoj priči moj sin veoma povređen, ispričala je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. mart 2018 | 00:49

    Uvek sam govoria teza je odvika nego navika😉

  • Marijana Bakov

    18. mart 2018 | 21:54

    Zeno draga bezi od te budale,ne ponizavaj sebe.Nadji muskarca koji te zasluzuje.

  • van

    18. mart 2018 | 12:23

    Ovo je samo jedan, između ostalih, od sindroma razvedene žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA