Ljudi koji redovno jedu ovu namirnicu imaju više seksa od ostalih

Spremate se za dejt i razmišljate o tome šta ćete da večerate

  • 6

Istraživanje je pokazalo da parovi koji jedu dve porcije morskih plodova nedeljno imaju više seksa, a imaju i veće šanse da lakše začnu bebu.

Ojačajte vaš imuni sistem uz pomoć ovih namirnica i izbegnite grip i prehladu

U istraživanju koje je sprovela Škola za javno zdravlje sa Harvarda učestvovao je 501 par koji je pokušavao da začne bebu, a otkriveno je da je 39 odsto parova imalo više seksa u danima kada su oba partnera jela morske plodove. Oni koji su jeli morske plodove dva puta nedeljno imali su seks osam puta mesečno, za razliku od 6 puta koliko su ga imali oni koji ne jedu morske plodove.

Morski plodovi utiču na seksualni život parova koji ih konzumiraju dva puta nedeljno. Foto: Pixabay.com

92 odsto onih koji često jedu morske plodove ostali su trudni u roku od jedne godine, a samo 79 odsto onih koji ih ne konzumiraju. Istraživači su otkrili vezu između morske hrane, više seksa i trudnoće.

Oni imaju više seksa zato što češće izlaze na dejt, idu u restoran ili spremaju obrok zajedno pre nego da jedu sami ili jedu brzu hranu. Što se tiče trudnoće, parovi koji jedu morsku hranu imaju veće šanse da začnu bebu zbog toga što se zdravo hrane, a dobro je poznato da je riblje ulje izuzetno zdravo.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    30. maj 2018 | 10:04

    Mozes jesti i kamenje, ako nemas sa kim, dzabe sve.

  • Ika...

    31. maj 2018 | 10:25

    Ma ajd molim te...ja morske plodove nisam nikad okusila a i ne bih...a seksualni zivot mi je odlican i vise od toga,tako da nema dalje sta da se kaze...

  • Ja

    30. maj 2018 | 08:22

    Au. Ja slanine i luka. Kako grešim. Nesam znao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA