≫ 

Žene mogu da imaju "super orgazme" više od 100 puta tokom samo jednog seksa

Kako je to uopšte moguće i zašto ga tako malo žena može doživeti?

  • 10

Dok se neke žene muče da dožive jedan orgazam, druge ga imaju i po 100 puta tokom jednog odnosa. Naučnici tvrde da postoje tri načina da žene postignu "super orgazam". Ali kako je to moguće i zašto ga samo malo žena može doživeti?

Zaboravite staru, dobru pozu 69 - posle poze 77 nećete hteti nijednu drugu

Šta je super orgazam?

Neke žene mogu da postignu "super orgazme", što znači da mogu doživeti vrhunac 100 puta zaredom. Naučnici tvrde da žene koje doživljavaju višestruke orgazme oslobađaju viši nivo oksitocina. Ovaj hormon, često poznat i kao "ljubavni hormon", pomaže ženama da se vežu za svog seksualnog partnera.

Foto: Pixabay.com

Kako neke žene mogu da imaju više od 100 orgazama tokom jednog odnosa?

Stručnjaci veruju da je orgazam moguć sa mešanjem relaksacije, joge i povezivanja. Žene sa "super orgazmičkom" sposobnošću imaju veći protok krvi u svojim genitalijama u poređenju sa "običnim ženama".

Dokumentarni film "Channel 4 The Super Orgasm" je otkrio da postoji biološka razlika između žena koje doživljavaju super orgazme i onih koje ih nemaju.

Foto: Pixabay.com


Žene koje ne mogu da dožive "super orgazme" obično imaju nizak nivo alfa talasa, koji se povećavaju dok se vrhunac razvija. Ali "super orgazmične" žene imaju visoke alfa talase tokom masturbacije, što znači da su opuštene tokom celog iskustva.

Prema istraživačima, presudni deo postizanja super orgazma može biti "isključivanje mozga, manja angažovanost i prepuštanje".

(Telegraf.rs / Izvor: dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brklja

    3. avgust 2018 | 20:08

    Zena i ja nocas probali. Nije nam islo, ona tvrdi da je do mene, a ja opet krivim nju. Mozda u tekstu nije najbolje objasnjeno. Razgovarali smo o tom tekstu i sa komsijama i oni misle da je do mene.

  • Sudija Dred

    3. avgust 2018 | 16:47

    Ja samo proste stvari i radim.

  • Zadovoljna zena

    3. avgust 2018 | 09:05

    Uz muskarca koji se trudi i gde se zena oseca voljenom i jedinom onda je orgazam zagarantovan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA