Evo koliko ORALNI SEKS ZAISTA TREBA DA TRAJE

Ovu vrstu seksa probalo je skoro 90 odsto muškaraca i žena, a za 40 odsto parova on predstavlja obavezni deo predigre

  • 0

Sigurno ste se pitali koliko bi oralni seks trebalo da traje. Sigurno svi žele da partner bude zadovoljen, ali muškarci nekad znaju da preteraju i traže od partnerke da potraje što duže.

MUŠKARCI SU OTKRILI: Evo kako za nas izgleda oralni seks iz SNOVA!

Zbog jedne VAŽNE stvari koju muškarci redovno rade - žene više ne žele ORALNI SEKS

Više od polovine žena u seksu pravi OPASNU GREŠKU koja može skupo da ih košta

Savetnik za seks Ian Kerner smatra da je ovo stvar pojedinca, ali da bi u proseku trebalo da traje pet do sedam minuta. On dodaje da sve zavisi od vrste oralnog seksa koji se upražnjava. Ako njime želite samo da oraspoložite partnera i pripremite za seks, onda je nekoliko minuta sasvim dovoljno.

Sa druge strane seks terapeut Debra Laino predlaže čarobnu brojku od 10 minuta.

- Nema razloga da paničite, ovo ne podrazumeva svih 10 minuta uvlačenja muškog polnog organa u usta. Tu postoji lizanje, dirkanje, povlačenje.. Varijacija ključna stvar kada je oralni seks u pitanju. U ostalom, oralni seks ne podrazumeva samo penis, već uključuje stimuliranje područja oko pupka, butina i ostalih delova tela, pre nego što s3e vratite na glavnu stvar - objasnila je Laino.

Foto-ilustracija: Profimedia


Ako vas tokom čina zaboli vilica ili osetiti ukočenost, ona savetuje ovaj trik: nanesiti lubrikant na penis i stavite ruke oko njega. Ubacujte vrh penisa u usta, a on će osetiti kao da dobije "duboko grlo".  Isto tako preporučuje se ubraznje radnje, ako primetiti da će partner neće skoro ejakulirati.

Ipak, kao što nema idealne dužine seksa, tako ne postoji ni idealno vreme koliko bi trebalo da traje oral. Eksperti iz ove oblasti slažu se da to zavisi od napaljenosti muškarca i da li radnja prethodi seksu. Sigurno bi trebalo da traje duže nego obično, ako par ne planira sek sa penetracijom.

Imajte na umu da muškarci u takvim situcijama ne misle o vremenu i ne drže štopericu u ruci, ali svakao im više prija spor, dugotrajan i oralni seks u kome će se partnerka uživeti u ulogu i dati sve od sebe, od onog koji je brz i agresivan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA