Novi kondom muškarcima otkriva kakvi su u krevetu, koliko su obdareni - ali ima jednu veliku manu koja može da im uništi život

Inovacije u sveri seksa ne prestaju da nas iznenađuju

  • 7

Britanska kompanija lansirala je prve fotografije “pametnog kondoma” koji prikuplja veoma intimne podatke onoga ko je dovoljno hrabar da ga koristi prilikom seksa.

Možete da imate seks bez kondoma samo u ovim situacijama - a ni tada niste 100 odsto bezbedni

Uređaj je nazvan i.Con i može da otkrije polno prenosive bolesti kao i da šalje podatke o seksu pravo na mobilni telefon korisnika. Ovaj kondom meri broj kalorija potrošenih tokom predigre, brzinu prodiranja, koliko dugo je trajao odnos i koje poze su korišćene.

A post shared by Senser Nation Blog (@sensernation) on

Pitanje je samo koliko će ljubavnici biti hrabri i spremni da se upuste u analizu njihovog seksualnog života.

-Predivan je. Želeli smo da izgleda lagano i da ne smeta prilikom odnosa. Mnogo tehnologije je upakovano u njega. Otišli smo predaleko u svakom smislu sa ovim kondomom. Srećan sam što možemo da podelimo i.Con sa celim svetom, rekao je Adam Leverson, vodeći inžinjer tima koji je napravio ovaj pametni kondom.

A post shared by Dark Novelties (@darknovelties) on


Pametni kondom je mali prsten koji prijanja na koren penisa što znači da će korisnici morati da stave i tradicionalni kondom kako bi bili zaštićeni u potpunosti. Vodootporan je i ima elastičnu traku koja se prilagođava svakoj veličini penisa. Bizaran detalj je svetlo koje ima ugrađeno kako bi osvetlio intimne delove oba partnera.

Međutim. ovaj kondom ima veliku manu - ne štiti od trudnoće i polno prenosivih bolesti.

A post shared by Jessica Jude (@redhairedgagal) on

Ovaj kondom će se nači u prodaju u januaru 2018. godine u Britaniji, a već je 900.000 ljudi pisalo kompaniji kako bi izrazili zainteresovanost za ovaj gedžet.

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    1. decembar 2017 | 05:54

    Bolesnici,samo pare da se zarade

  • čarls bronson

    1. decembar 2017 | 03:45

    Kondom ? Kao kada pereš noge u čarapama . Opet postoji vic kada kaluđerica kaže "Što je sigurno , sigurno"i stavi kondom na sveću .

  • Cika Velja

    1. decembar 2017 | 10:11

    A jel treba tad i u mobitel da se gleda???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA