"Imao sam seks sa stjuardesom u avionu dok je njena koleginica čuvala stražu"

Seks u avionu uzbudljiv je sam po sebi

  • 6

Najčešće ovakav seks viđamo u filmovima gde se glavni junaci ušunjaju u toalet i tamo obave posao, a onda se raščupani i zadovoljni vrate na svoja sedišta.

Pogledajte šta može da vam se desi ako muškarac ne opere ruke pre seksa

Prema istraživanju koje je sprovela Saucy Dates firma, u stvarnom životu seks u avionu nije retka pojava. Čak 87 odsto od 11.179 ispitanika priznalo je da su imali seks tokom leta avionom, dok je trećina njih to uradila sa potpunim strancima.

Jedan od muškaraca koji se učlanio u Mile High Club opisao je za Metro kako je izgledalo njegovo seksualno iskustvo u avionu.

Foto: Profimedia/Stjuardese su veoma lepe i privlačne.

- Bilo je sasvim neplanirano. Stjuardesa i ja smo se slučajno odmerili i odmah mi je bila slatka. Gledali smo se sve vreme i bilo mi je jasno da joj se dopadam, ali opet bilo je malo nezgodno.

Nije bilo prilike da nešto pokušam, avion je bio pun putnika. Ali, kada je većina putnika zaspala ona mi je prišla i zamolila me da pođem za njom. Obratila mi se ljubazno tako da niko drugi nije ništa primetio ili posumnjao.

Ustao sam sa sedišta i krenuo za njom. Odvukla me je u kuhinju gde se spremala hrana i tu smo imali seks na pultu. Bio sam van sebe, ali sam je želeo od momenta kada sam je video i znao sam da ona želi mene.


Imali smo divlji seks dok je njena koleginica čuvala stražu. Bilo je to fenomenalno iskustvo i opet bih to uradio, napisao je srećni momak.

Daljinac

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA