Spavala je sa preko 2.000 muškaraca nakon promene pola, a neki nisu ni znali za njenu tajnu!

Život je nepredvidiv, a najvažnije da budemo srećni i zadovoljni

  • 3

Kristal Voren ima 48 godina, a od muškarca postala je prava zavodnica nakon što se podvrgla operaciji promene pola koja je u mnogome promenila njen seksualni život.

Prva promena pola na prostoru bivše Jugoslavije izvršena je još 1936. godine: Almaza Popović tada je postala Enver (FOTO)

Nekoliko meseci nakon operacije, Kristal je spavala sa mnogo muškaraca, a čak i sa devetoricom za jedno veče tokom organizovanih orgija.

Kristal je rođena kao Kristofer Snouden, a cilj joj je da spava sa 3.000 muškaraca do njenog 50. rođendana.

- Tokom 14 godina od kako sam se operisala spavala sam sa najmanje 2.000 muškaraca i ne planiram da usporim, izjavila je.

Izjavila je da još od malih nogu zna da je zarobljena u pogrešnom telu i da se kao mala krišom oblačila kao devojčica. 2001. godine započela je hormonsku terapiju i pripreme za operaciju. Tada su joj grudi porasle, a muškarci su počeli da je spopadaju ne znajući za njenu tajnu.

Reakcije muškaraca su bile različite, ali je ona do 2012. godine uspela da spava sa 1.000 muškaraca.

- Pomsilila sam za sebe da sam zavisna od seksa, ali ga ja zapravo volim. Ja samo slavim sve što mi se u životu dešava. Retko kada sretnem muškarca kome imam vremena da ispričam celu priču i otkrijem mu ko sam ja zapravo. Zauzeti smo nekim drugim radnjama, izjavila je.


(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA