Ova seks igračka sprečava gubljenje erekcije, pojačava orgazam i svakog muškarca pretvara u seks boga

Za sve početnike u korišćenju seks spravica imamo važne savete

  • 6

Verovatno ste u prodavnicama videli prstenje za penis, a niste ni znali da su upravo ovi prstenovi zapravo najbolje od najboljih seks igračaka jer povećavaju izdržljivost tokom seksa i zadovoljstvo koje osećate tokom samog čina i orgazma.

Seksi "prljavi razgovori" za početnike: Uz ove trikove postaćete kralj bezobraznog šaputanja

Mali prsten koji se stavlja na koren penisa ne samo da čini vašu erekciju većom i jačom već vam pomaže da duže izdržite u seksu i pomaže vašoj partnerki da doživi orgazam. Ali, uprkos svim benefitima, većini muškaraca se ne dopada ideja da njihom ponos bude zarobljen u malom obruču. Ukoliko ste radoznali i želite da znate kako možete bezbedno da koristite ovo prstenje, postoji par stvari koje morate da znate.

Začinite vaš seksualni život uz pomoć ove seks igračke. Foto: Profimedia.com

Bez obzira koju vrstu igračke koristite svi rade na istom principu. Prsten “zarobljava” krv unutar tela penisa i tako održava vašu erekciju. Prsten koji će čvrsto da obujmi koren penisa sprečiće da dođe do erektilne disfunkcije koja rezultira neuspehom u seksu. Prsten može da poboljša vaše seksualne sposobnosti i tako vas liši stresa vezanog za neuspeh u seksu, čineći vas manje anksioznim.

Prsten će odložiti vaš orgazam i učiniti ga intenzivnijim kada do njega dođe. Žene su, takođe, fanovi ovog prstenja. Mnogim od njih je potrebno više od penetracije kako bi doživele orgazam pa vibrirajući prstenovi imaju tu i te kakvo dejstvo.

Pratite precizno uputstvo za upotrebu kako bi sve bilo bezbedno po vas. Najpre pazite da nije previše tesan jer će izazvati osećaj utrnulosti. Važno je da ga skinete posle 20 minuta, jer penis može da bude trajno oštećen ukoliko ga ostavite da stoji predugo. Savetuje se da skratite dlake ili u potpunosti obrijete vaše intimne regije pre nego stavite prsten jer možete da pokvarite sebi osećaj ukoliko vam prsten počupa par dlaka.

Prsten može da poveća vašu izgržljivost u seksu i da vam samopouzdanje. Foto-ilustracija: Profimedia


Postoje 4 vrste prstenova. Jedna su on i podesivi koji liče na laso i mogu lako da se stave i skinu. Druga vrsta su rastegljivi koji se postavljaju ispod skrotuma oko korena penisa, a popularni su jer se lako skidaju. Vibrirajući imaju mali motor koji pruža vibrirajuće stimulanse i vama i partnerki, a ono po čemu se razlikuju jeste što se nose na kraj penisa i nikako ispod testisa. Četvrta vrsta su čvrsti koji se prave od metala i ne preporučuju se početnicima jer ukoliko koristite premali prsten može da dođe do povrede penisa.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemo

    2. avgust 2018 | 14:47

    Ajmo prodaja ce skociti za 200% , a zene ce opet traziti sa strane one koji znaju ;)

  • Mile

    2. avgust 2018 | 15:52

    Ako treba da se brijem za taj prsten ne pada mi na pamet. Srecom sve dobro radi i bez njega, zadovoljne partnerke, zadovoljan ja.

  • Probao

    2. avgust 2018 | 19:59

    Odlican je. Probao pa kupio opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA