Vodič za vatreni telefonski seks nakon kog nikada više neće maštati o drugim ženama

Muškarci obožavaju kad im šapućete na uho preko telefona, a ako kažete da na sebi imate samo čipkaste gaćice i grudnjak, to je siguran put do ludila

  • 1

Čak 85 odsto muškaraca želi da vodi vruće razgovore sa svojim devojkama preko telefona, pokazalo je jedno istraživanje. Vruća šaputanja idealna su prilika i da partneru opišete šta biste želeli u krevetu, a nakon razgovora mu pošaljite seksi poruku ili fotografiju. Ne samo da ćete probuditi strast, nego ćete razbiti rutinu i vezu učiniti otpornijom na prevaru.

BEOGRAĐANIN KOJI JE IMAO SEKS U VIRTUELNOJ STVARNOSTI: Što više su devojke trljale grudi o mene, to sam više uživao (VIDEO)

Imala sam seks na rok koncertu! A ja u ormaru u crkvi! Ovo su NAJLUĐA mesta na kojima su ljudi vodili ljubav

telefon, telefoniranje

Ako vam je u krevetu pomalo neprijatno da pričate bezobrazno, preko telefona ćete se mnogo lakše opustiti. Možete početi jednostavnim pitanjem kao što je: "Šta imaš na sebi", a ostatak vremena se fokusirati na disanje i razgovor. Nakon što ste se opustile, budite što rečitije kako biste mu u detalje opisale o čemu tačno fantazirate.

Saznajte šta zapravo želi da radi u krevetu

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone

Nakon telefonskog seksa još više ćete iščekivati pravu akciju jer ste čuli šta vaš partner potajno želi i voli. Telefonski seks je tako postao prozor u misli vašeg partnera i zasigurno vas je još bolje međusobno intimno upoznao.

Morate se osećati veoma sigurno

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Jedna od najvažnijih stvari jeste da verujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona jer delite najintimnije maštarije. Ako se osećate nesigurno, sve može otići u potpuno pogrešnom smeru, pa nemojte rizikovati.

Što detaljniji opis, to bolje - recite sve!

Foto:Twitter/Belle Knox Foto:Twitter/Belle Knox

Kada upražnjavate telefonski seks, treba da se fokusirate na detalje kako biste partneru u glavi stvorili što bolju sliku. Recite tačno gde i kako to želite da radite, šta imate na sebi i gde se nalazite u trenutku dok s njim razgovarate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    22. decembar 2016 | 12:05

    Ko ce bre da vam trosi kredit na takve gluposti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA