≫ 

Toliko je povećao penis da vaga nije mogla da izmeri koliko kilograma ima - a sve žene nakon seksa su mu rekle nešto što nije mogao ni da zamisli

Da li je zažalio zbog svoje odluke?

  • 13

Kako je u erekciji bio dužine samo 13 centimetara, što je opet, za većinu muškaraca prosečna veličina organa, Miha Štunc je poželeo da impresionira buduće partnerke „monstruoznim ponosom“ i seksom koji neće zaboraviti.

Evo koliki penis morate da imate i koliko brzo morate da svršite ako želite da budete porno glumac

Prosta vežba koja garantuje čvršće i duže EREKCIJE - evo kako se radi

Penis je povećao injekcijama silikona i kada je narastao do željene, dvostruko veće veličine od prethodne, shvatio je da je pritom postao težak čak 3 kilograma.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko je tačno težak, jedino znam da moja vaga u kuhinji, koja meri do 3 kilograma, nije mogla da ga izmeri“, rekao je Miha za jedan muško-ženski nemački portal.

U razgovoru za nemačke medije, priznao je da je, oduševljen veličinom i izgledom polnog organa, počeo je da spopada sve žene „u vidiku“ nadajući se da će one kasnije u krevetu s njim biti jednako oduševljene time.

Međutim, reakcije žena su ga šokirale.

- U periodu od oko 2 meseca, spavao sam sa oko 20 devojaka, i mlađih i starijih. Na prvi pogled bile su impresionirane kada bi se skinuli, ali već sa početkom odnosa s njima, stvari bi išle naopako. Odnos im je bio bolan, niko nije uživao. Ni ja ni one. Na kraju bi mi sve isto govorile - nisi ni morao da ga povećavaš, dovoljno si seksi bio i bez toga“, opisao je svoje iskustvo ovaj Nemac iz Berlina.


Na kraju je zaključio kako silikonske injekcije ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo, već u stvari otežavaju seksualni odnos koji na kraju i presedne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA