Od mikropenisa do pitona: 4 muškarca otkrivaju sve o svom seksualnom životu

Pogledajte kako izgleda seks kada imate mikropenis, muškost manju od proseka, prosek i pravog pitona u gaćama

  • 9

Veličina penisa nije važna, tako barem kažu, a svedočanstva četvorice muškarca dokazuju da dobra tehnika ne može da reši baš sve probleme u krevetu.

Ako vas SAMO OVO UZBUĐUJE, onda ste demiseksualac - evo šta to TAČNO znači

Način na koji VELIČINA PENISA zaista utiče na seks će obradovati sve muškarce

?Pogledajte iskrene ispovesti muškaraca sa 4 potpuno različita tipa penisa:

Gospodin Mikropenis

Veličina: 7,6 cm u erekciji

Foto-ilustracija: Profimedia

Šta kaže o svom seksualnom životu: Prvo seksualno iskustvo mi je bilo kad sam imao 21 godinu. Gurnula mi je ruku u pantalone i rekla: “Tako je…tvrd?” Ostavila me par dana posle, a ponovo sam pokušao sa seksom tek 8 godina kasnije.

Jednom sam imao priliku za seks za jednu noć, ali prilika je nestala kad mi je stavila ruku u gaće i pitala gde je. Svestan sam svog nedostatka, zbog njega sam čak i pao u depresiju i jako se udebljao, ali u poslednje vreme sam puno bolje, a sve nadoknađujem veštinama oralnog zadovoljavanja. Ipak, bilo bi mi draže da sam “normalan.”

Gospodin Manji od proseka

Veličina: 10 cm u erekciji

Foto: Telegraf


Šta kaže o svom seksualnom životu: Kao klinac sam bio jako deprimiran zbog svoje veličine. Bio sam zaljubljen u najbolju drugaricu ali nikad nisam pokušao ništa jer sam video penis njenog 6-godišnjeg brata i shvatio da sa svojih 12 izgledam isto kao on. Ipak, mislim da se nije vredno nervirati oko nečega na šta nemaš nikakav uticaj, a zbog svog malog penisa sam postao perfekcionista u krevetu. Verujem da ne bih bio takav da sam obdareniji.

Gospodin prosečni

Veličina: 15 cm u erekciji

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Šta kaže o svom seksualnom životu: Tokom odrastanja sam bio poprilično nesiguran jer nisam znao što je normalna veličina. Jedini penisi koje sam viđao su bili oni u pornićima, a tamo su svi malo veći. Danas sam sasvim OK sa svojom veličinom, iako ima dana kada bih voleo i da sam malo veći. Mislim da ne postoji muškarac koji je potpuno zadovoljan svojim penisom.

Gospodin Veliki

Veličina: 21,5 cm u erekciji

Foto-ilustracija: Profimedia

Šta kaže o svom seksualnom životu: Sa 13 godina sam počeo da pratim veličine penisa i mislio da sam samo malo napredniji od drugih. Uvek sam bio viši od ostalih pa je ovo bilo normalno, Međutim, danas sam dosta frustriran svojom veličinom. Kad nosim trenerku ili uske farmerke, uvek se bojim da se nazire, a seks je često poprilično bolan za devojke. Često koristimo lubrikante, a svršavanje mi je problematično jer nikako da dođem do vrhunca. Kad masturbiram, koristim dve ruke.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha-ha

    3. septembar 2017 | 00:00

    I sta sad, ni jedan ne valja?

  • Mars

    3. septembar 2017 | 02:30

    Hvala bogu,prosek,zlatna sredina..:-)

  • JA i ONA

    3. septembar 2017 | 18:50

    Šta je tu je,kod mene malo preko 15 do 18 kako kad,tako je kako je,za sad nije loše zadovoljava i radi lepo za dalje ćemo videti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA