Pogledajte kako će izgledati prvi seks robot za žene i šta će sve umeti da radi

Postoji i verzija sa britanskim akcentom, a vlasnice će sa njim moći da razgovaraju o svemu što požele

  • 9

Ovaj zamišljeni robot, visok 182 i savršenih mišićnih definicija, govori samo kada mu se neko obrati. To mu je možda i najveća prednost. Mnoge žene kažu da je on "savršen muškarac", ali na žalost po Henrija (tako se zove) on je samo robot.

Evo koliko često treba da šišate kosu ako želite da vam brže poraste

Ovaj "savršen frajer" košta između 9.000 - 12496 evra (1.071.388 - 1.472.834 dinara), zavisno od dodatnih opcija. Postoji i verzija sa britanskim akcentom, a vlasnice će sa njim moći da razgovaraju o serijama, filmovima i knjigama.

Šta je to DASH dijeta i zašto je baš svi lekari zovu najboljom na svetu?

Henrijevo silikonsko telo je anatomski savršeno i to u svakom pogledu, a možete ga koristii i preko aplikacije sa iPad ili tablet. Svaki deo njegovog tela se pravi po narudžbini uključujući i oblik i veličinu njegovog polnog organa, mada programeri još nisu otkrili kako i taj deo da mu bude potpuno robotičan.

 
A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Osnivač firme, Met MekMulen, najavio je i da će muški roboti moći da izdrže tokom seksa koliko god je njihovim vlasnicama potrebno, a njihova muškost dolaziće u raznim oblicima i veličinama. Met naglašava i i da žene mogu da budu usamljene baš kao i muškarci, pa će na ovaj način moći da olakšaju usamljenost.


 
A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

A baš poput prethodne verzije, Henri, dolazi u kompletu s mobilnom aplikacijom "Harmony" pomoću koje se može programirati tako da u potpunosti zadovolji individualne želje svoje vlasnice.

"Realbotix" iza sebe već ima uspešno lanisiranu liniju ženskih robota za muškarce, a nedavno je lansirala i prvog robota za žene po imenu Al.

Pa, kome još treba pravi muškarac pored ovog?

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин Кикинда

    26. februar 2018 | 10:31

    Ма какви секси лутке ,роботи за жене ,природно је природно . Неверујем да ће овај пројекат оживети .

  • Maki 29

    26. februar 2018 | 09:39

    pa to je prava stvar nemoras da mu kuvas, peres, peglas, i sto je najvaznije nece da zvoca stavis ga golog ko skulpturu u spavacaj sobi i okacis bade mantil jos moze sluziti ko ukras .... hahaha kad ce ovo cudo da izadje odmah kupujem.???

  • Sergej

    26. februar 2018 | 09:37

    A da naprave zenu robota verovatno bi i tasta dosla gratis uz nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA