Ni ne pokušavajte da ga nagovorite: 3 seks poze koje muškarci nikako ne podnose

Teško je poverovati da u seksu postoji nešto što momci ne vole, ali i te kako postoji

  • 16

Iako momci uživaju u svakoj pozi, voleli bi da to može da prođe bez ova tri položaja. Nije baš da im je odbojno, najbitnije im je da se seks dogodi, ali kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može da pokvari utisak.

Ove 3 seks su frajerima najomraženije:

KLEOPATRIN ZAHVAT masira njegovu alatku dok vi uživate: Ovim seksi trikom ćete mu pomutiti razum

1. U kadi

Seks u kadi? Većina muškaraca ga smatra izuzetno nezgodnim. Za početak, tesno je, tvrdo i klizavo. Osim toga, voda i nije baš najbolji lubrikant. Ako previše uronite, utopiće vas, ako je je on previsoko, slavina će mu se zabiti u leđa? Tuš ili kada? Sve je slično, osim što još u tuš kabini možete proleteti kroz staklo.

2. Seks u stojećem položaju

Oh, ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Kad se u filmu želi prikazuje najstrastveniji, burni seks, on je obavezno negde uz zid. Žene pri tom nemaju puno prigovora. Iako je ova poza stvarno uzbudljiva, od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremu. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića. A kako vreme prolazi, to postaje sve teže i teže...

Zaboravite staru, dobru pozu 69 - posle poze 77 nećete hteti nijednu drugu

3. Kašika

Možda je ženama teško da u to poveruju, jer ova poza, negde napola između seksa i zagrljaja, donosi nežnost. Ali, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Muškarci su vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na ženu (a i na svoje performanse), a u položaju "kašika" je vidik pomalo skučen.

(Telegraf.rs / miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇

    14. maj 2018 | 23:13

    Ne mora da znači...stvar ukusa,volje i želje... iz iskustva,ne verujem da muškarci ne vole ove tri poze...vole oni sve...sve što je dobro, naravno,volimo svi što je dobro,VOLIMO SVE STO NAM GODI I PRIJA...

  • Sima

    13. maj 2018 | 23:32

    Najgora poza je 69 ako nije oprala prethodno guzu

  • Kiza

    13. maj 2018 | 21:47

    Jaki su to muskarci kada biraju poze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA