≫ 

One upražnjavaju senzualan seks bez orgazma - i kažu da je najbolji koji su ikad imale

Orgazam je fenomenalno iskustvo, ali seks bez orgazma nije po difoltu i loš

  • 2

Ukoliko imate senszualan seks u kome ne doživljavate orgazam ne znači da imate loš seks, jer je nekad sensualan seks intenzivniji od uobičajenog.

8 razloga zašto baš svi muškarci vole ženski orgazam

Mnogo žena smatra da je žestok i divlji da bi bio dobar i da bi žena doživela orgazam – ali to je zabluda. Orgazam jeste divan, ali nekad je onaj spori, senzualni seks mnogo bolji jer se fokusirate na svaki dodir i uzdah vašeg partnera i vas. Ovakav seks ima i službeni naziv – kareca (karezza).

Senzualan seks preferira veliki broj žena. Foto: Pixabay.com

Prvi put je spomenut u knjizi J. Vilijama Lojda "Kareca metod" davne 1931. godine, a mnogi ne znaju njegovo kompletno značenje iako su ga mnogo puta praktikovali i otkrili da im savršeno odgovara.

Naziv kareca dolazi od italijanske reči "carezza" koja označava milovanje i zapravo spori seks s puno dodira, pogleda, čak i smeha. Ne završava se orgazmom jer je kod njega važniji osećaj emocionalne povezanosti i uvek je u trendu.

Kareca ima višestruku korist za organizam i vezu jer poboljšava komunikaciju između partnera i intimnost, a može da ublaži i mentrualne bolove. Poenta karece je uključivanje svih čula u seksu u cilju drugačijeg seksualnog iskustva.

Kareca seks ispunjen je senzualnim dodirima i emocijama. Foto: Profimedia.com


Žene pozitivno gledaju na ovaj seks.

- Volim spori seks pogotovo nedeljom kada nema ništa na TV-u i kada imam celo poslepodne za sebe. Tada volim da se igram, mazim, odužim seks kako bismo oboje uživali. Ali seks bez orgazma ne prihvatam tek tako, rekal je Jelena.

Većina žena voli senzualni seks koji traje i ima emocija, puno dodira i pogleda, poljubaca,... Ali su ukazale i na to kada ne dožive orgazam onda im treba malo više vremena da se opuste i ohlade što ih frustrira.

- Po mom ukusu je seks sa puno pogleda, dodira i masaže za početak, ali samo kao predigra. U mom slučaju skoro svaka predigra tako izgleda, ali ako nakon toga ne dođem do kraja budem jako nervozna. Ne mora seks nužno da se završi orgazmom, ali uvek težim ka tome i to za obe strane, ispričala je Kristina.

Da li će seks biti spor ili žestok zavisi od prilike i raspoloženja. Za kareca seks treba vam dosta vremena kako biste i vi i partner uživali. Sličan je tantričnom seksu, a orgazam nije jedini cilj u njemu. Treba uživati u svakom trenutku dok seks traje.

(Telegraf.rs/super1.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanela

    27. maj 2018 | 08:52

    Meni moj Mirza kad ga metne odmah svrsim, tako da ja ovaj senzualni seks bez orgazma ne bih mogla da iskusim

  • B

    26. maj 2018 | 20:41

    Volim kad znam da sam mu jedina. Tada dajem celu sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA