Muškarci otkrivaju koje reči žele da čuju nakon seksa

Seks je jako intiman čin pa ne čudi što i momci žele da dobiju pohvale nakon seksa

  • 6

Svako od nas je drugačiji kada su u pitanju seksualne preferencije, ali se čini da veliki broj muškaraca želi da dobije neke pohvale za svoj trud i delo.

Lezbejke imaju češće orgazam od žena koje imaju seks sa muškarcem - i to samo zbog ovoga

Muškarci često odbijaju da govore o njihovim potrebama u intimnin vezama. Zbog ovoga i uvreženih stereotipa, postoji neopravdano uverenje da muškarci ne trebaju uverenja i pohvale. Nedavna anketa je pokazala da muškarci ipak vole da čuju neki kompliment.

Foto: Shutterstock / Igra prljavih reči može da učini seks još boljim

U anketi u kojoj je učestvovalo 8.544 muškaraca, čak 29 odsto njih je reklo da žele da čuju kako su najbolji ljubavnici koje su njihove partnerke imale do sad. 22 odsto njih bi želelo da im partnerka traži još jednu rundu. Ovo pokazuje da i njima treba uverenje i ohrabrenje za njihov trud.

Neki momci su se ipak više brinuli za svoj stomak. 22 odsto njih poželelo je da im partnerka ponudi sendvič nakon seksa. Prosečna seks sesija sagori 288 kalorija, što je jednako 40 minuta džoginga. Seks poze, ako što je kaubojka, sagori i do 207 kalorija za pola sata pa ne čudi što nam treba hrana.

Neki momci žele da im njihova partnerka posle seksa napravi sendvič. Foto-ilustracija: Pixabay.com

Ostalih 20 odsto je glasalo da želi da čuje “Volim te”, dok 7 odsto njih želi da dobije predlog da ta aktivnost postane njihova stalna aktivnost. Ova anketa pokazala je da i muškarci žele smislenu vezu, a ne neki neobavezni odnos.


Prethodna istraživanja pokazala su da muškarci najviše žele da čuju “Molim te nemoj da staješ”i “To je tako dobro”. Oko 54 odsto muškaraca misli na seks svakog dana ili nekoliko puta u toku dana. Ostalih 43 odsto misle o seksu par puta nedeljno ili mesečno, a samo 4 odsto misli na seks manje od jednom mesečno.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA