(VIDEO) TOP 5: SEKSI čirlidersica Zvezde i Partizana po vašem izboru!

Delije i Grobari su poslednjih godina na mečevima svojih košarkaških timova imali priliku da uživaju u seksi koreografijama čirlidersica *Izdovjili smo pet nastupa koje ste najviše gledali na našem Jutjub kanalu

  • 15

Na košarkaškim utakmicama večitih rivala poslednjih godina se na tajmautima mogu videti koreografije seksi čirlidersica oba kluba, koje dodatno podižu atmosferu koju prave Delije i Grobari.

>>> (VIDEO) TOP 5: SEKSI cica u teretani, po vašem izboru! Sandra Afrika izdominirala!

Naše kamere u Pioniru i Areni snimile su vrele koreografije Zvezdinih i Partizanovih košarkašica. Crveno-bele čirlidersice su dominirale, ako računamo preglede na našem Jutjub kanalu.

Zvezda je poslednjih godina mnogo ozbiljnije pristupila projektu čirlidesrica, pa njihove koreografije možemo videti tokom svake utakmice, dok je u Partizanu to bila retkost.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zato su se u TOP 5 našla su se četiri koreografije Zvezdinih čirlidersica, dok su se između njih našao i nastup čirlidersica Partizana sa utakmice protiv Uniksa. Rangiranje određuju samo vaši klikovi.

Ukoliko imate predloge šta biste sledeće želeli da vidite u rubrici TOP 5 pišite nam na tnow@telegraf.rs  ili ostavite u vašem komentaru.

Uživajte u priloženom snimku, i pogledajte još neke priloge T Now produkcije:

>>> (VIDEO) Milan Gromilić i Konor Mekgregor liče kao jaje jajetu? Evo šta misli o tome naš baletan!

>>> (VIDEO) Nikada objavljene fotografije Vojislava Šešelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA