(VIDEO) Da li bi Tito imao šanse na izborima danas? Godišnjica smrti Josipa Broza Tita

Ekipa Telegraf Now televizije obišla je "Kuću cveća" i pitala okupljene sugrađane šta misle da li bi Tito imao šanse da pobedi na izborima?

Danas se obeležava 36 godina od smrti Josipa Broza Tita, lidera socijalističke Jugoslavije, ratnog komandanta, jednog od osnivača i čelnika Pokreta nesvrtanih.

Titovoj sahrani u Beogradu, prisustvovalo je više od 200 veoma važnih ličnosti iz celog sveta, što je dokaz posebne istorijske uloge i neverovatnog ugleda koji je uživao.

Ekipa Telegraf Now televizije obišla je "Kuću cveća" i pitala okupljene sugrađane šta misle da li bi Tito imao šanse da pobedi na izborima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    4. maj 2016 | 21:14

    Tito je bio nase bolje sutra,nasa nada i nas ponos. Zao mi je sto nije ziveo hiljadu godina

  • BABA ROGA

    4. maj 2016 | 20:41

    Ne bi se ovi razmetali,pucali u prazno.Nisu mu ni do kolena

  • Pera

    4. maj 2016 | 22:33

    Tito je bio i bice, on je istorijska licnost koja je sluzila narodu .licnot koja se i posle 36 godina skoro svaki dan spominje i to po dobrom.A njegovi naslednici se spominju samo kradji i za pojedince oni su dobri a Tito los.A zive u stanovima koje su njijovi roditelji dobili preko firmama.Za neradnike niijedan vladar nece biti dobar....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA