(VIDEO) Osetili smo kako je biti u najvećem izbegličkom kampu na Bliskom Istoku!

Ekipa Telegraf Now televizije imala je šansu da iz prvog lica doživi kako je biti u najvećem izbegličkom kampu na Bliskom Istoku. Kakve emocije i osećanja budi ovo iskustvo pogledajte u videu koji sledi

  • 2

Posetioci štandova UNICEF- a u Ušće SC i Merkator Centru imaće jedinstvenu priliku, da uz pomoć nove i inovativne VR tehnologije, makar na kratko posete najveći izbeglički kamp na Bliskom Istoku. Uz pomoć opreme za virtuelnu realnost, moći će da, očima dvanaestogodišnje devojčice Sidre koja je izbegla iz Sirije, dožive izazove sa kojima se ona suočava u najvećem izbegličkom kampu na Bliskom istoku.

- Upotreba novih i inovativnih tehnologija nam omogućava da prikupljamo, analiziramo i koristimo podatke o deci, u realnom vremenu, a to je presudno za efikasne intervencije u korist dece. UNICEF u Srbiji će koristiti VR opremu u kampanji za promociju rada Kluba Prijatelja UNICEF-a, koji čine redovni mesečni donatori. Naš cilj je da što više građana uključimo Klub i da zajedno radimo na kreiranju boljih uslova za decu u Srbiji - rekla je Vesna Savić Đukić, šefica Odseka za saradnju sa privatnim sektorom UNICEF-a u Srbiji.

Pogledajte još videa Telegraf Now produkcije:

ČUDO NA PIJACI U BEOGRADU: Prelepa devojčica je prodavala jabuke, a onda je ZAPEVALA, i svi su OSTALI BEZ TEKSTA! (VIDEO)

(VIDEO) Da li Ivana Španović bolje vozi ili skače u dalj? Ekskluzivni intervju za volanom

(VIDEO) Mršava dvojka za borbu protiv korupcije, intervju Milan Antonijević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    5. jun 2016 | 10:41

    U Saudijskoj Arabiji postoji naselje Mina blizu Meke sa 100.000 luksuznih satora koje moze da primi 3 miliona ljudi i koje se koristi samo 6 dana godisnje. Zasto ne prime bracu nego ih guraju u Evropu. Gde je tu solidarnost?

  • Op tvrc

    5. jun 2016 | 11:55

    Sta lupate imali smo izbeglicke kolone kilometrima duge i kampove izbeglih brace i sestara srba. Veliki broj i sada zivi po barakama i udzericama na ivici egzistencije i zato me ne interesuju ovi sa bliskog istoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA