≫ 

(VIDEO) (EKSKLUZIVNO) SONIQUE ZA TELEGRAF: Lejdi Gaga i ja obožavamo srpsku rakiju!

O tome da li je istina da je Lejdi Gaga upoznala sa domaćom srpskom rakijom, da li zna da otpeva nešto na srpskom, o sujeverju i ritualima pred nastup, neverovatnom susretu sa Stivijem Vonderom, ali i borbi sa rakom dojke, pričali smo sa neverovatnom Sonique usred Beograda

  • 1

Znate onu staru dobru koja kaže: što je zvezda veća, to je osoba koja se "krije iza" - opuštenija, normalnija i pristupačnija...

E, nema veće istine!

U to se uverila i ekipa Telegrafa nakon sasvim običnog, beogradskog susreta sa Sonique (Sonjom Marinom Klark), jednom od najvećih zvezda 90-ih, pevačicom, di-džejem, producentkinjom, koja je obeležila čitavu jednu dekadu hitovima "Sky", "Alive", "It Feels So Good"...

Ovoga puta u Beogradu nastupa na beogradskom splavu... "Koja ludnica, Sonique na splavu"!, prolazi nam kroz glavu.

Opuštena, nasmejana, neposredna na mesto susreta stiže u društvu dečka, kojeg smo prvi "ulovili" ali i najperspektivnijeg di-džej house dvojca Twilightz - Flojdom i Markom, ljudima, koji u karakterističnom žargonu napominju da hostuju Sonique pod okriljem brenda "Delicious", koji već izvesno vreme beskompromisno u Beograd donose ukus Ibice!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

To je najmanje što se može reći, ako uzmemo u obzir da su zahvaljujući njima u prestonici već bili Junior Jack, Kid Cream, Tom Neville, Freemasons.

Sonique je, kažu, saradnja koja će biti krunisana novom pesmom.

O tome da li je istina da je Lejdi Gaga upoznala sa domaćom srpskom rakijom, da li zna da otpeva nešto na srpskom, o sujeverju i ritualima pred nastup, neverovatnom susretu sa Stivijem Vonderom, ali i borbi sa rakom dojke, pričali smo sa ovom energičnom ženom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte ceo intervju sa Sonique, i pokušajte da pogodite koga je u "brzim pitanjima" Telegrafa izabrala: Bijonse ili Rijanu, Kim Kardašijan ili Keli Bruk, Game of Thrones ili Walking Dead, Breda Pita ili Leonarda Dikaprija, Kristijana Ronalda ili Nejmara, rakiju ili vino, i najvažnije - Big Mek ili pljeskavicu?

(VIDEO) Saznajte zašto je 60 hiljada ljudi videlo EKSPLOZIJU lubenice u livestreamu Telegrafa!

EKSKLUZIVNO! O OVOME PRIČA CELA SRBIJA: Evo kako je nastala "prevara" Vlada Georgieva! (VIDEO)

(VIDEO) M'rš, majmune! Mak' se, avetinjo! Ovo je razlika između uličnog govora Srbina i Crnogorca

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA