≫ 

(VIDEO) Proveo sam dan sa ekipom Hitne pomoći, a onda se desilo razbojništvo!

Razbojnik je upao u građevinsku firmu i napao vlasnika. Kako je nesrećni čovek prošao i kako je izgledala intervencija Hitne pomoći u videu koji sledi

  • 0

Svet postaje sve opasnije mesto za život. Iako smo pošteđeni velikih katastrofa i terorizma u trenutku nesreće životi zavise od brzine rada hitnih službi. Zbog toga sam odlučio da posetim Hitnu pomoć i lično se uverim kojom brzinom i na koji način ta služba vodi računa o svim Beograđanima i svim onima koji kroz Beograd svakodnevno prolaze.

Na Konjarniku je došlo do pucnjave jedan čovek je povređen. Zaustavljamo se ispred jednog od tržnih centara. Od retkih prolaznika saznajem da je u kancelariji došlo do pucnjave i da je vrlo brzo potom napadač pobegao u park.

Povređenog muškarca kaže da je maskirani razbojnik upao u kancelariju njegove građevinske firme. Uperio je pištolj u njega i uz uvrede tražio da mu da zlatni lanac. Gazda građevinske firme kaže da je oko vrata imao 300 grama zlata i da nije želeo da se rastane od nakita tako lako. Na napadača je potegao stolicu, a ovaj na njega pištolj. Povređenom čoveku se činilo da je pištolj od plastike sve dok mu pored glave nije odjeknuo pucanj i prozviždao metak. Uplašen, spustio je stolicu što je napadač iskoristio da ga udari drškom pištolja u glavu. Kada je pao na zemlju oteo mu je lanac, a na izlasku iz kancelarije navukao je rešetku koju je zaključao katancem. Žena unesrećenog je upravo tada parkirala automobili ispred firme tek da bi videla raznojnika kako beži.

Na svu sreću povređeni u VMA ulazi na svojim nogama. Doktor kaže da nema dana kada se ovakve stvari ne dešavaju. Kao i sve njegove kolege lekari i tehničari oguglao je na krv, suze i patnju. Da nije takav ne bi mogao da radi ovaj posao. Zbog smena, teškog i stresnog posla i svega onoga što dožive u toku dana oni su van intervencija nasmejani, spremni za šalu i ponašaju se kao i svi heroji- kao velike ljudine širokog srca.

Još videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

NIKADA VIĐENI SNIMCI SA AVALSKOG TORNJA SNIMLJENI KAMEROM 360: Odavde se vidi POLA SRBIJE, možete li da pronađete SVOJE MESTO? (360 VIDEO)

EKSKLUZIVNO! O OVOME PRIČA CELA SRBIJA: Evo kako je nastala "prevara" Vlada Georgieva! (VIDEO)

(VIDEO) Prvo sam prošetala gradom kao MUSLIMANKA, a potom kao SEKS BOMBA! Evo kako su prolaznici reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA