≫ 

Kako i čime Verica Rakočević Kuzmančević ruši tabue u Srbiji (VIDEO)

Da li žena mora da bude mršava, da bi bila seksi i privlačna, o ovome, ali i humanitarnoj modnoj reviji, ovog jutra Bojana Kesić, urednica portala "Aska", razgovara sa Vericom Rakočević Kuzmančević, modnom kreatorkom

  • 3

Svakog radnog jutra od 9:30 do 10:00, na portalu Telegraf i Facebook stranici možete da pratite jutarnji LIVESTREAM. Svaki put drugi autor i druga tema za posetioce Telegrafa i internet televizije Telegraf NOW o aktuelnim dešavanjima i malim stvarima koje život znače.

Pogledajte i ostale priloge televizije T NOW:

Seksi Srpkinja svojom umetnošću osvaja svet (VIDEO)

ASTROMEDICINA: Preko zvezda do zdravlja (VIDEO)

Ne moraš da budeš Supermen da bi bio superheroj - kako da postaneš spasilac (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • esma

    9. septembar 2016 | 14:19

    Niko ne moze osporiti presudnost licnosti u zenskoj privlacnosti ali niko ne moze osporiti ni neposredan uticaj zenske figure .Cesto se manipulise raznim frazama da bi se dokazalo da spoljasni izgled ne predstavlja nikakav znacajan faktor u procenama zena ,ma u kom kontekstu i tako se na neki nacin najcesce zavaravaju i zene i muskarci.Zbog nepotrebne idealizacije umnih i dusevnih prednosti zena mislim da je staranje o svom telu neophodan uslov zena u civilizovanom drustvu ci smo deo.To ne podrazumeva ni izgladnjivanje niti prejedanje vec osvescenost povodom zivotnih navika ishrane i potrebnih aktivnosti kao i o zdravstvenom stanju koje moze poremecajem metabolizma i mnogim drugim da utice na vecu korpulentnost ili anoreksicnost.U uzem smislu kada je ljubav u pitanju ne postoji nikakva veza.Ekstremna fizicka stanja kod zena ne mogu a da se ne odraze na samopouzdanje.

  • ,Sumadinac

    9. septembar 2016 | 23:42

    Mora da bude mlada

  • Uroš d'dorf

    11. septembar 2016 | 09:18

    Pa ona je bila....imamo sada i mlađe daleko obrazovanije,lepe mlade devojke!zahvalimo se pomenutoj u svakakvom pogledu neka uživa u miru,mladi su budućnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA