Teme: Bogatić

Vozio u suprotnom smeru, pa se zakucao u kamiondžiju: Ostao je na mestu mrtav, šokirani čovek pokušao da ga spase (FOTO SA LICA MESTA)

Žena iz Bogatića se zadavila perecom. Klinički je bila mrtva, a onda su je doktorka Rada i tehničar Milan vratili na ovaj svet!

Drama posle saobraćajne nesreće kod Bogatića: Majka zakucala auto u betonski stub, pa uspela da spasi dete iz zapaljenih kola

Izabrali smo najuspešnije zemljoradnike ove godine za našu baštu: Njihovo povrće je bilo džinovsko, a tajne su nam jedva otkrili (FOTO)

Ugledni mačvanski domaćin popio esenciju i umro: Bio je ispunjen i srećan, komšije se pitaju zašto je počinio takav užas

Dejanu je prvo oteklo oko, pa cela glava. Osuo se i sve ga je svrbelo, a onda mu se ukočilo telo: Kako zaista izgleda ujed stršljena (FOTO)

Milenko je došao iz Austrije u rodno selo na odmor. Posle nekoliko dana je sleteo "kavasakijem" sa puta i poginuo (FOTO)

Pljeskavice i ćevapi postaju luksuz: Veliko poskupljenje junetine, mesari u problemu

Kako su komunisti na filmski način pobegli iz zatvora NDH: Posle bega na život ili smrt nastala je ova fotografija

Džinovski krastavac iz Jagodine nije ništa za grdosiju iz Bogatića: Hvalila se sa 48 cm, a onda je penzioner pokazao veći (FOTO)

Nema bolničkih kreveta, ni belih mantila: Mentalno oboleli na imanju u srcu Mačve sami leče svoju dušu (FOTO)

Deca iz Bogatića spasili mače od nasilnika, a za to su dobili grdnju i prekor (VIDEO)

Gledaju ceo dan rijaliti, pa započnu svađu jer žena ima previše prijatelja na Fejsbuku. Onda je udare i tu počinje prava drama (FOTO)

Nekada ponos Mačve, danas tužna slika srpske propasti: Ovo selo umire, ruinirano je i pusto a dece skoro da nema (FOTO)

Zoran started his "marry machine" and he created a miracle: This simple drink is unique in the world and it can be found only in Bogatic (PHOTO)

Zoran je pokrenuo svoju veselu mašinu i napravio čudo: Ovo piće je jedinstveno u svetu i ima ga samo u Bogatiću (FOTO)

Aleksandar je na putu da pobedi opaku bolest, a u tome će mu trebati naša pomoć

Grad je toliko jako tukao jedan deo Srbije da mu ni granate nisu mogle ništa. Poljoprivrednici već oplakuju useve (FOTO)

Sestra vojne bolničarke Bojane ostavila oproštajne stihove na Fejsbuku: To nije istina što kažu, da na večnu otišla si stražu

Vojni forenzičari ne veruju da se Bojana ubila: Pre sahrane rađena nova obdukcija

Sahranjena Bojana (24) koja se trudna ubila nekoliko dana pre svadbe: Majka htela da uđe u raku, beli kovčeg nosili vojnici (FOTO)

Ivanko hteo da ispravi nepravdu na njivi koju zagađuju, pa dobio ozbiljne batine i prelom nosa (FOTO)

Umesto na svadbu, familija i prijatelji idu sutra na njenu sahranu: Trudna Bojana (24) se ubila veče pre nego što je njeno telo pronađeno? (FOTO)

Bojana je trebalo sutra da izabere burme sa suprugom, kolegom iz vojske. A danas je pucala sebi u glavu iz njegovog karabina (FOTO)

Poslednje fotografije trudnice iz Vojske Srbije koja je trebalo da se uda za vikend, a danas je presudila sebi

Malog Acu (10) ništa više ne deli od operacije u junu: Naši ljudi iz Švajcarske sakupili su novac za njegovo lečenje (FOTO)

Komšija je Milenkovo štene pretukao šipkom i pucao mu kroz oko, a krivična prijava podneta je protiv pogrešnog čoveka (FOTO)

Lopovi haraju Mačvom, upadaju u kuće i domaćinstva usred bela dana i nose sve što nađu! Građani prestravljeni

Policija je upala u porodičnu kuću da bi uhapsila dilera droge, a unutra su zatekli srpskog Eskobara lično (FOTO)

Albert (52) iz Bogatića je bio konobar, a sada je profesor: Smejali su mi se 30 godina dok sam učio, a onda su se pitali "šta će on u učionici" (FOTO)